• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

03.02.2022

11:50

OMILJENI VLADIKA VIOLE FON KRAMON TRAŽI DA NAROD STANE UZ ĐILASOVOG JANKOVIĆA!

printscreen

Politika

OMILJENI VLADIKA VIOLE FON KRAMON TRAŽI DA NAROD STANE UZ ĐILASOVOG JANKOVIĆA!

Podeli vest

Omiljeni vladika Viole fon Kramon, diseldorfski Grigorije, pohvalio je Đilasovog kandidata za gradonačelnika Beograda na predstojećim izborima 3. aprila i pozvao narod da stane uz njega

 

Ipak, ne treba zaboraviti da je onaj koji traži od naroda da stane uz Đilasovog Vladetu Jankovića isti onaj vladika Grigorije koji se nedavno sastao sa albanskom lobistkinjom Violom fon Kramon, a koja je nakon tog sastanka rekla da Srpska pravoslavna crkva ne postoji i pozvala se na vladiku diseldorfskog. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Nena

pre 2 godine

Mogu oni podržati koga god žele, mi znamo koga će većina podržati, nema tu mnogo razmišljanja

Amater

pre 2 godine

ŽALOSNO JE GLASATI ZA OVAKO MLADOG COVEKA...OVAJ NAVIJA A SAM JE SVESTAN DA MU SE ZARGONSKI BLIZI OPELO.

sara

pre 2 godine

Ne znam šta crkva radi, ali odavno je trebalo rasčiniti vladiku koji se više bavi politikom, nego svetovnim!!!.

Fikus

pre 2 godine

E baš će njegova podrška ubediti ljude da glasaju za dedu od 82 godine, koji svakog časa može da završi na resporatoru i koji sam, javno priznije da nema pojma kako se vodi grad. Znači da će Janković povremeno da se pojavi u kabinetu gradonačelnika da popije kaficu i malo odrema a Đilas i bratija će da čerupaju građane. Pa ko normalan može da glasa za takvog kandidata?

Bojan

pre 2 godine

Vladika SPC ne bi smeo da svrstava na bilo čiju stranu u vreme predizborne kampanje. To je suprotno hrišćanskim načelima, koje je Grigorije davno napustio.

sombor

pre 2 godine

Ovakve vladike treba odma smenuti koji se mesaju u politiku njihov poso je da vode racuna o crkvi parohiji a ne da rade u interes drugih drzava i nekih partija bruka od vladike

Alex

pre 2 godine

Sramota sto se sveštena lica mešaju u politiku zarad svoje koristi!!!

Ana

pre 2 godine

Zna se koga će narod da podrži!!! Nema potrebe da nas neko nazovi svešteno lice podseća na to!

Duka

pre 2 godine

Vladika ne treba da se mesa u politiku, a pogotovu javno da podrzava jednu stranu.....

Duka

pre 2 godine

Vladika Grigorije podrzava pogresne ljude, pametan je covek, pa neka razmisli!

Gligo

pre 2 godine

Niko ne moze promeniti volju ljudi koji postuju Aleksandra Vucica i njegovu politiku, narod je odavno odabrao put kojim ce ici.

Tiki

pre 2 godine

Tužno i pretužno za srpski narod.Zemlju pokušavaju da vode oni koji je ne vole i ne poštuju,nemaju ni vere ni duše.E baš zbog toga treba podržati Vučića koji je pokazao da mu je Srbija najpreča i najvrednija.

Army

pre 2 godine

Narod neće podržati Jankovića jer smo svesni da čovek od 80 godina nije u stanju da se upusti 'u borbu' sa svim predstojećim zadacima koji se očekuju u narednom periodu

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Roditelji odgovaraju za nezakonita dela svoje maloletne dece! Nastavnica ranjena u "Ribnikaru" ima pravo na naknadu materijalne štete! (VIDEO)
Live TV

Roditelji odgovaraju za nezakonita dela svoje maloletne dece! Nastavnica ranjena u "Ribnikaru" ima pravo na naknadu materijalne štete! (VIDEO)

Pred Višim sudom u Beogradu, u ponedeljak, održan je parnični postupak protiv tuženih Miljane i Vladimira Kecmanovića, roditelja maloletnog dečaka koji je 3. maja prošle godine počinio masakr u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru po tužbi ranjene nastavnice Tatjane Stevanović. Na ovu temu govorili su novinarka Informera Jelena Rafailović i advokat Dragoš Cukavac.

26.06.2024

13:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Da li se krstite kada prođete pored crkve?
Srbija

Da li se krstite kada prođete pored crkve?

Primetili ste sigurno i videli mnoge da se prolazeći pored crkve, bilo pešice, bilo nekim prevoznim sredstvom, prekrste. Možda i vi to često radite, a ne znate da li postupate ispravno ili je pak reč o sujeverju.

26.06.2024

15:17