• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

23.04.2022

10:21

Građani, s pravom, imaju najviše poverenja u svoju Vojsku! Đorđević čestitao Mojsiloviću Dan Vojske Srbije!

sns.org.rs

Politika

Građani, s pravom, imaju najviše poverenja u svoju Vojsku! Đorđević čestitao Mojsiloviću Dan Vojske Srbije!

Podeli vest

Zoran Đorđević, v.d. direktor JP Pošta Srbije, čestitao je Načelniku generalštaba Vojske Srbije Generalu Milanu Mojsiloviću Dan Vojske

Poštovani gospodine generale. Povodom praznika naših oružanih snaga – Dana Vojske Srbije – upućujem Vam, u svoje lično ime i u ime svih zaposlenih u JP „Pošta Srbije“, najsrdačnije čestitke, uveren da ćete, i institucija koju predvodite, i Vi lično, kao i do sada, biti dosledni u čuvanju i negovanju najsvetlijih tradicija oslobodilačkih i odbrambenih ratova koje je naša država vodila, ali i biti garant mira i stabilnosti i očuvanja teritorijalnog integriteta i suverenosti Republike Srbije.

Građani Srbije, s pravom, imaju najviše poverenja u svoju Vojsku, koja je uvek bila uz svoj narod, u dobru i u zlu, spremna da pomogne, sačuva, odbrani i kontinirano i neodustajno doprinese razvoju i napretku zajedničke nam otadžbine – i siguran sam da će ti svi ciljevi biti u potpunosti ostvareni i u vremenu koje je pred nama, bez obzira na sve izazove, pretnje i rizike.

Molim Vas, gospodine generale, kao neko ko je u jednom delu svog radnog angažovanja bio na čelu Ministarstva odbrane, da moje želje za ličnom, porodičnom i profesionalnom srećom, uz čestitke za Praznik, prenesete svim pripadnicima Vojske Srbije. Živela Vojska Srbije! Živela Srbija!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija