• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

18.09.2022

10:44

OPOZICIJA POKAZALA DA NIJE DORASLA TEMI KOSOVA I METOHIJE! Petković: Mnogi iz opozicije koji su diskutovali, nisu se udostojili ni da pročitaju izveštaj

Tanjug/Zoran Žestić

Politika

OPOZICIJA POKAZALA DA NIJE DORASLA TEMI KOSOVA I METOHIJE! Petković: Mnogi iz opozicije koji su diskutovali, nisu se udostojili ni da pročitaju izveštaj

Podeli vest

Svi smo očekivali da će vlast i opozicija uspeti da nađu zajednički jezik barem po pitanju kosovskog pitanja, a posebno naš narod od Štrpca do Leposavića, da će opozicija pokazati da je dorasla temi Kosova i Metohije i da su spremni da zarad interesa Srba na KiM, ali i države Srbije, pokažu jedinstvo, ostavljajući sve svoje razlike i obračune po strani, za neku drugu sednicu i neke druge teme, izjavio je direktor Kancelarije za KiM Petar Petković

Petković je u intervju za Kurir istakao da je, međutim, opozicija temu Kosova koristila isključivo u cilju političkog profita i nadmetanja.

Kako kaže, kao da nisu mogli bar jednu stvar da nauče od Albanaca koji su uvek jedinstveni kada treba da se udari po Srbiji I srpskom narodu, bez obzira na to koliko su međusobno podeljeni. 

Petković je istakao da odbijajući da glasa za izveštaj, opozicija je pokazala da nema mrvu nacionalne odgovornosti, posebno jer tokom rasprave niko nije imao suštinsku i argumentovanu zamerku na predloženi izveštaj

- Mnogi iz opozicije koji su diskutovali, nisu se udostojili ni da pročitaju izveštaj. Mogu slobodno da kažem da je opozicija u skupštini takvim neodgovornim pristupom izneverila Srbe sa KiM, ali od njih ništa bolje nisu ni očekivali. Jedini koji su zadovoljni ovakvim neodgovornim postupanjem srpske opozicije jesu albanski mediji, koji su jedva dočekali da se na naslovnim stranama naslađuju napadima srpske opozicije na Srbiju i predsednika Aleksandra Vučića. A najporaznije je što je opozicija pokazala da ne zna šta je država i da nema nikakvu politiku prema KiM. Za razliku od njih, predsednik Vućić pokazao je pravi državnički stav i održao je opoziciji lekciju iz patriotizma. Jer se ljubav prema Kosovu i Metohiji pokazuje novim investicijama, najvećim ulaganjima u poslednjih 30-40 godina, diplomatskom borbom za naše nacionalne interese ali i jasnom i nedvosmislenom porukom da nijednoj majci više ne sme da se vrati dete u kovčegu zbog nečije neodgovorne politike - rekao je Petković.

Na pitanje da li je realno očekivati da se uskoro obnovi dijalog sa Prištinom, jer su pritisci na Srbiju po pitanju priznanja Kosova sve jači, Petković kaže:

- Srbija se danas nalazi izmedju čekića i nakovnja i to ne svojom krivicom, vec spletom međunarodnih okolnosti i poteza velikih sila koji se direktno reflektuju na našu zemlju i posebno život Srba na KiM. Uprkos tome što nam okolnosti ne idu na ruku, uveren sam da ćemo mudrom politikom predsednika Vučića izbeći sve opasnosti i zamke u koje bi neki da nas stave. Srbija je uvek spremna za dijalog, ali su za to potrebne dve strane. Nažalost, ne vidimo takvu spremnost Prištine, već da žele sukobe i tenzije umesto razgovora. Svi moraju da shvate da se dijalog ne vodi oko Kurtijevog spiska želja ili tzv "međusobnog priznanja" niti će se ikad voditi, već oko realnih problema ljudi koji žive na prostoru KiM i primeni dosadašnjih sporazuma. Na tome Beograd sve vreme insistira, posebno na formiranju Zajednice srpskih opština bez koje je nemoguć dalji napredak u dijalogu. Ali budite uvereni – bez obzira na sve pritiske koji će se samo pojačavati i ubrzavati, dok je predsednik Vučić na čelu Srbije, Kurti I njegovi mentori mogu da zaborave na "međusobno priznanje". Tu reč je predsednik Vučić dao i pred parlamentom Srbije. Njegova borba za KiM se posle Skupštine Srbije u narednim danima nastavlja i na sednici Generalne skupštine Ujedinjenih nacija. 

Foto: Tanjug/Strahinja Aćimović

Petar Petković

Direktor Kancelarije za KiM ističe da se niko ne zavarava da će Srbi da se odreknu srpskih registarskih oznaka. 

- Neka se niko ne zavarava da će Srbi da se odreknu srpskih registarskih oznaka i da će bilo ko moći da im oduzima tablice, konfiskuje vozila... Takav film neće gledati! Vidite da je za dve i po nedelje svega jedan Srbin sa severa zamenio KM tablice za RKS i to onaj koji radi za albanske institucije, a u opticaju je skoro 10.000 tablica. To vam pokazuje koliko su smešni Kurtijevi pokušaji da snimanjem spotova, otme Srbima tablice. On ne poznaje Srbe, da sa svakom njegovom pretnjom raste rešenost Srba da istraju u odbrani svojih legitimnih, vekovnih prava. On to nikad nece razumeti!  Da će KM tablice ostati, jasno je u Skupštini naglasio i predsednik Vučić kome za takvu poruku nisu potrebni nikakvi spotovi. Da budem sasvim jasan, to nisu nelegalne ili Miloševićeve tablice, već legalne i legitimne registarske znake koje izdaju organi Republike Srbije i koje Srbi sa KiM koriste decenijama - kaže Petković i dodaje:

- Mi se zalažemo za održivo i primenjivo kompromisno rešenje, a to je jedino rešenje koje će uvažiti i interese srpskog naroda u pokrajini. Nismo mi ti koji su uveli "RKS" tablice u sporazum, vec Borko Stefanovic I Edita Tahiri još 2011. godine, kada je bivša vlast vodila Srbiju. Zato se danas borimo u veoma suženom manevarskom prostoru da ispravimo šta se ispraviti moze, a kompromis je jedini put u tom pravcu. Nažalost, kako se približava kraj roka za preregistraciju koji je Kurti dao, tako se i ratnohuškačka retorika Prištine pojačava i to vam govori da je jedini Kurtijev motiv zapravo da izazivanjem sukoba pokuša da otme sever pokrajine kojim je opsednut. Ali kao što smo uspeli da sačuvamo srpske lične karte za prostor Kosova i Metohije, tako ćemo se izboriti i za srpske tablice.

Kurti gubi živce 

Petković napominje da u Prištini žele sukobe. Rosu non stop patrolira po severu, pokušava da zauzme Gazivode, grade nelegalne baze, njihovi funkcioneri se slikaju na prelazima... 

- Ne prođe dan da ne čujemo neku ratnohuškačku izjavu Kurtija i njegovih posilnih. Namera je očigledna - žele da isprovociraju neodmerenu reakciju Srba na severu, optuže ih za izazivanje krize i krenu korak po korak u tihu okupaciju severa pokrajine i proterivanje srpskog naroda. Sve se dešava u momentu kada se sama Priština suočavala sa nezapamćenim restrikcijama struje na 90 posto konzuma, štrajkovima lekara, prosvetara, javne administracije, nestankom osnovnih životnih namirnica… Svako nelegalno delovanje Prištine na severu ne samo da je smokvin list kojim Kurti prikriva katastrofalne rezultate svoje politike već je i najdirektnija pretnja ugrožavanju mira I stabilnosti, kao i kršenje svih dosadašnjih sporazuma. Međutim, kao što vidite, dok Kurti polako gubi živce, Srbi na KiM svakom koraku pokazuju da ne nasedaju na njegove provokacije i da su mudriji od bilo kakvih militantnih političara - ističe Petković.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Suzana

pre 1 godinu

Opozicija za dva dana zasedanja se nije dotakla teme Kosova i Metohije

Anjica1476

pre 1 godinu

Pa kad nasu vajnu opoziciju ni ne zanima KIM

Zare

pre 1 godinu

Pa zato su Srbi sa KIM i glasali za Vucica i SNS a ne za opoziciju

Rade R

pre 1 godinu

Svi oni rade i pričaju ono za šta su plaćeni! A njih ne plaćaju prijatelji Srba i Srbije!

Popovic

pre 1 godinu

A sta si ti drugo mogao da ocekujes od nase tkz opozicije,njima su uvek bili sopstveni interesi ispredd interesa naroda

Ivana

pre 1 godinu

Opozicija konstantno pokazuje nepoštovanje i nekulturu.Jasno je da ih ništa ne zanima ,vec im je cilj da kritikuju bez ikakvog osnova.

Vojislav Mihajlovic

pre 1 godinu

Zuta tajkunska opozicija, nikada i nije bila zainteresovana za KiM i srpski narod. Oni samo zele da na silu preuzmu vlast, posto posteno na izborima to ne mogu da izvedu, kako bi ponovo pljackali ovu drzavu. Zbog toga ne citaju izvestaje, niti sporazume, vec samo sire potpuno besmislene lazi i pretnje u nadi da ce izazvati haos u drzavi. To je njihova tuzna politika.

Nevenka

pre 1 godinu

Opoziciju ne zanima stanje na KiM, strategija za dalju borbu, nego samo dvoj džep

Zarko

pre 1 godinu

Opoziciju bas nikada nije zanimao KIM i stanje na njemu,oni su se uvek borili samo za svoj interes i svoj dzep

Nikola

pre 1 godinu

Opozicija je dokazala da joj KiM nije prioritet, prioritet su im samo njihove fotelje.

Boško

pre 1 godinu

KiM je trebala biti glavna tema skupštine ali od opozicionera se nije mogao čuti ni jedan konkretan predlog kako bi se KiM sačuvalo i obezbedili normalni uslovi i bezbenost za naše ljude tamo.

Tina

pre 1 godinu

Činjenica je da opozicija nije dorasla ni amaterskom bavljenju politikom a kamoli pitanjem KiM. Znanje i ponašanje pre svega, koje su pokazali na skupštini je sramno.

Milan

pre 1 godinu

Opozicija da je znala kako rešavati složena i alarmantna pitanja kao što je pitanje KiM ne bi nas dovela do ruba propasti za vreme svoje vladavine.

Marko

pre 1 godinu

Opoziciji je glavni cilj bio kako ukanaliti Vučića a ne pitanje KiM. Ali ni to im nije pošlo za rukom!

Kaja

pre 1 godinu

Opozicija je jasno pokazala svoje znanje i umeće. Vodjenje države i sva važna pitanja bolje neka prepuste stručnim ljudima i predsedniku.

Rade

pre 1 godinu

Sve današnje muke oko KiM, nastale su vreme dok je sadašnja opozicija bila na vlasti u Srbiji.

Boban

pre 1 godinu

Sreća naša pa se pozicija ništa ne pita i nisu na vlasti, inače bi mi odavno ostali bez Kosova i Metohije!

Popov

pre 1 godinu

Mnogo puta do sada je opozicija pokazala da nije dorasla temi KIM jer su se oni borili samo za svoj interes a ne za interes Srba koji zive tamo

Dusko

pre 1 godinu

Bruka i sramota za opozciju da ne misli o svom narodu na KiM!

Jana

pre 1 godinu

Opozicija je pokazala da još nije izašla iz pelena u kojima je bila 2000.g. kad je došla na vlast i iako je prošlo 22 godine nije samostalna niti je dorasla trenutnoj situaciji da se adekvatno izbori sa njom.

Mileva

pre 1 godinu

Da opozicija nikad nije brinula o KiM i da i dan danas ne pokazuje interesovanje za KiM, najbolje je dokazala u Skupštini. Oni jedino gledaju svoje lične interese i napadaju predsednika šta god da učini.

kole

pre 1 godinu

Sada kada treba da budemo svi jedinstveni i složni zbog Srbije, opozicija kontrira i tera sprdnju.

kole

pre 1 godinu

Opozicija samo zna da pravi cirkus, nikad nisu ni imali neki konkretan predlog da se reši neki problem.

kole

pre 1 godinu

Politika opozicije po pitanju KiM se satoji u tome da mlatnu nešto u skupštini i na tviteru, a zatim da idu da se provode i da troše pare koje su oteli od naroda.

Borko

pre 1 godinu

Da opozicija nije dorasla da vodi ozbiljnu raspravu, da predloži nešto pametno, pokazala je mnogo puta. Poslednja dešavanja u parlamentu za nas mnoge nije iznenađenje.

boris

pre 1 godinu

Opoziciji je samo bitno da nesto prica i zastupa stav suprotan od Vucicevog

filip

pre 1 godinu

Za razliku od opozicije, Vucic se bori za interese Srba na KiM

Gogi

pre 1 godinu

Narod je imao priliku da jasno vidi kakva nam je opozicija

rale

pre 1 godinu

Sreca pa imamo Vucica, jer da se opozicija nesto pita, ne bismo se lepo proveli

boris

pre 1 godinu

SNS je jedina stranka koja zastupa interese Srba na KiM

Djoka

pre 1 godinu

Opoziciji nije cilj da Srbiji bude bolje, vec njima licno.

Djoka

pre 1 godinu

Opozicija uopste ne mari za Kosovo i Metohiju. Njima je to beznacajna teritorija.

Djoka

pre 1 godinu

Dedovi opozicionara koji su se borili za svaki pedalj Srbije se sada prevrcu u grobu.

Djoka

pre 1 godinu

Nikada, ali nikada, opozicija nece uraditi nesto pametno i dostojno Srbije.

Djoka

pre 1 godinu

Cilj opozicije je da sve kritikuju, sve im je lose a njihovi dzepovi nikad puniji.

Ina

pre 1 godinu

Opozicija zaista nije dorasla temi Kosova i Metohije.

Milica

pre 1 godinu

Opozicija je tokom dva dana u najvišem domu Narodne skupštine Srbije sem napada na predsednika Aleksandra Vučić, dokazala da joj KiM nije uopšte prioritet, prioritet su im samo njihove fotelje.

Ivana

pre 1 godinu

Bitno da oni imaju neku viziju kako bi sve to trebalo da izgleda, a pritom da se tu njihovi interesi zadovolje bez obzira kako je narodu dole na Kosovu. Sva sreća pa predsednik brine za narod i tu je da sagleda situaciju iz više perspektiva.

Ur Nino sar Serbule

pre 1 godinu

Показали су они из опозиције колико им је стало до Косова и Метохије, као да играња пасијанса у Скупштини !

Aca

pre 1 godinu

Opozicija je dokazala da je kIM ne zanima i da joj srpska južna pokrajina nije sveta.

Bajram

pre 1 godinu

Kosovo pripada Srbiji i toga će i albanci postati svesni u skorijem vremenu.

boki

pre 1 godinu

Opozicija je u skupštini želela da promoviše sebe i svoje izgovorene budalaštine, za Kim ih nije briga.

boki

pre 1 godinu

Vučić se za razliku od opozicije bori za nacionalne interese Srbije na KiM.

Maki

pre 1 godinu

Opozicija je dotakla dno dna, dokazali su to pred velikim auditorijumom na supštinskom zasedanju po pitanju KiM.

Toma

pre 1 godinu

I politicki laici koji su pratili prenos su mogli da zakljuce da je najveci deo izlaganja opozicije bio cist nonsens, a o KiM nista konkretno i konstruktivno. Sram ih bilo!

Vlada

pre 1 godinu

Opozicija toliko sramno nastupa da kada pomislim da su i oni posanici, prosto me je sramota na njihov red!

Filip

pre 1 godinu

Briga je Đilasa i Jeremića za naš narod na KIM.

Vidak

pre 1 godinu

Đilas i njemu slični bi priznali nezavisnsot KiM da su u mogućnosti.

Cile

pre 1 godinu

Tadić je dopustio da KiM proglasi nezavisnost dok je bio na vlasti, tako da je njegove saradnike koji su u skupštini briga za KiM.

Milan

pre 1 godinu

Opozicija u vidu Marinike, Aleksića i Borka je zrela za političku penziju.

Luka

pre 1 godinu

Opoziciju je briga za KiM. U to smo se uverili u periodu od 2000 do 2012 godine.

Sanja

pre 1 godinu

Opoziciju ne interesuje ništa osim njih samih.

Sanja

pre 1 godinu

Opozicija nema ideje nizašta, a kamoli za rešenje situacije na KiM.

Vlada

pre 1 godinu

Da je opoziciju briga za KiM, rešili bi taj problem dok su bili na vlasti.

Aca

pre 1 godinu

Opozicija nije marila za Kosovo dok je bila na vlasti, a kamoli sada.

Aca

pre 1 godinu

Opozicija je pokazala da nema nijednu pametnu ideju.

Dejan

pre 1 godinu

Opozicija sem svog sou programa tipa kvazi patriotita i nacionalista nista drugo sto se tice KiM nisu znali niti umeli da pokazu.

Sasa

pre 1 godinu

Posle one predstave u skupstini Srbije povodom pitanja KiM sto su pokazali predstavnici opozicije mislim da je i deo narod koji im je ukazao poverenje na izborima bilo sramota kome su i za sta dali svoj glas kajanje je bilo veliko.

Koki

pre 1 godinu

Da je lpozicijuzanimalo KiM ne bi ni bili sada mi u ovoj situaciji. Njihove brljotine su nepopravljive.

Nino belov

pre 1 godinu

Nisu oni dorasli ni poslaničkih klupa i glasova koje su dobili samo da se dočepaju poslaničkih plata i skupštinskog restorana.

sasa

pre 1 godinu

Opozicija jedino sto zna da blati i pljuje,briga njih za nacionalne interese

sasa

pre 1 godinu

Jedino do cega je opoziciji stalo je borba za licni interes i sopstveni dzep

stefan

pre 1 godinu

U Skupstini se opozicionari svadjali gde ce ko da sedne i iz toga se vidi koliko su ozbiljni,zapravo,neozbiljni

Patak

pre 1 godinu

Jedino u cemu je opozicija jaka je na recima,ali to nema tezinu u narodu i ne pije vodu

Pavlovic

pre 1 godinu

Sve sami licemeri i ljagavci unutar opozicije,da im nema ravnog

Marija

pre 1 godinu

Srbija je opredeljena da sledi put vojne neutralnosti i to cini odmerenim i sigurnim korakom

Uros

pre 1 godinu

Opozicionim liderima uopste nije stalo do KiM, do srpskog naroda koji tamo zivi

Dejana

pre 1 godinu

Jedinstvo, uslov nad uslovima i jedini nacin da i zastavu i slobodu i razlicitosti sacuvamo

Dejan

pre 1 godinu

Vucic dok je ziv borice se za Srbiju, za srpski narod

Filip

pre 1 godinu

Mir je najvazniji i sadasnja vlast ce dati sve od sebe da ga sacuva

Sanja

pre 1 godinu

Tužno je što opozicija uopste ne mari za Kosovo i Metohiju! Njima je to beznacajna teritorija!

Stefan

pre 1 godinu

Opoziciju KIM ne interesuje, za nju to je završena stvar. Oni su skupštinsku govornicu iskoristili za napad na Vučića. Koliko su bili uspešni, videli smo. U tom duela, svih protiv jednog, rezultat je da je svakog, ali baš svakog iz opozicije pobedio.

Branko

pre 1 godinu

Milivojević, Aleksić, Ćuta, Zelenović, pokazali su da nikakvu ideju nemaju za rešenje KIM, njima je glavna tema bio napad na VUčića. Neuspeo je potpuno, Vučić im je pokazao kakvi su lažovi, folirantni, ali neznalice. I ostali iz opozicije su slično prošli. Nažalost, predlog kako rešiti dijalog nisu imali, to i nerazumni napadi na Vučića je ono što je ozlojedilo građane.

Lazar

pre 1 godinu

Ova opozicija kakva jeste nikada neće biti dostojna da reši pitanje Kosova i Metohije,ali zahvaljujući Vučiću znamo da smo u sigurnim rukama.

Ivan

pre 1 godinu

Opoziciju interesuje samo da se domogne vlasti, ništa drugo. Pokušali su da diskredituju Vučića ali sam siguran da su zažalili što su takvu ideju uopšte imali. Dobili su lekciju šta znači aditi časno, pošteno, za svoj narod i državu.

Aleks

pre 1 godinu

Opozicija je opet pokazala da ih ne interesuje narod na KiM.

Aleks

pre 1 godinu

Opozicija je opet pokazala da ih ne interesuje narod na KiM.

Aleks

pre 1 godinu

Opozicija je opet pokazala da ih ne interesuje narod na KiM.

Aleks

pre 1 godinu

Opozicija je opet pokazala da ih ne interesuje narod na KiM.

Aleks

pre 1 godinu

Opozicija je opet pokazala da ih ne interesuje narod na KiM.

Marijana

pre 1 godinu

Opozicija je pokazala nepoštovanje prema srpskom narodu i Skupštini u kojoj sedi!

Aleks

pre 1 godinu

Opozicija je opet pokazala da ih ne interesuje narod na KiM.

Vera

pre 1 godinu

Umesto da diskutuje o KiM opoziciji je bilo preče da napada Vučića.

Vojka

pre 1 godinu

Koliko ih je zanimala tema to govore njihove diskusije koje su se ticale svega sem teme

Viki

pre 1 godinu

Opoziciju nikada ni nije zanimalo nista po pitanju rešavanja situacije na KiM, već samo rešavanje svojih licnih interesa.

Neda

pre 1 godinu

Nažalost, opozicija je predstavila sebe baš onako kako im i dolikuje. Bez iole svesti i nacionalnog ponosa.

Filip

pre 1 godinu

Naravno da nista pametno nisu rekli. Vucic ih je poklapao argumentima!!! Tako radi odgovorni lider!

Era

pre 1 godinu

Opozicija je pokazala da nije dorasla situaciji.

Sanja

pre 1 godinu

Opozicija je u predizbornoj kampanji obećavala sve i svašta, rekoše da će oni da učestvuju aktivno u radu Skupštine, da će da promene ovo ili ono. A pokazali su se lepo na sednici povodom izveštaja o KIM. Vidi se sada ko je ko.

Perica

pre 1 godinu

Opozicija nema resenje za nijedan problem a kamoli za KiM.

Crna Leptirica

pre 1 godinu

Opozicija je odavno pokazala ko je i sta je.

Petković: Samo Direktorat Sever može da deluje na severu KiM
Politika

Petković: Samo Direktorat Sever može da deluje na severu KiM

Direktor Kancelarije za KiM Petar Petković kaže da izjava minista unutrašnjih poslova privremenih prištinskih institucija Dželjalja Svečlje da kosovska policija ima pravo delovanja i na severu pokrajine jedino može da se odnosi na policijski Direktorat Sever, koji po Briselskom sporazumu čini 95 odsto Srba

22.08.2022

07:25

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Posle Severne Koreje i Vijetnama, na red došla Indija! Putin stvara prijateljstva po celom azijskom kontinentu!
Live TV

Posle Severne Koreje i Vijetnama, na red došla Indija! Putin stvara prijateljstva po celom azijskom kontinentu!

Šta znači evroazijski trougao? Da li će zaista indijski premijer Remodni posetiti Rusiju početkom jula. Ova poseta pokazaće da su Indija i Rusija na istoj strani. Dvojica lidera sastaće se prvi put posle dve godine. Indija se uzdržava od Rezolucije UN koja osuđuje Rusiju zbog sukoba u Ukrajini. Gosti emisije "Rat uživo" bili su prof. dr Uroš Šuvaković i prof. dr Prvoslav Davinić koji su govorili o ovoj, ali i drugim važnim temama.

26.06.2024

18:47

Piksijevi igrači nisu imali pojma šta rade! Da li trener treba da ponudi ostavku nakon debakla reprezentacije? (VIDEO)
Live TV

Piksijevi igrači nisu imali pojma šta rade! Da li trener treba da ponudi ostavku nakon debakla reprezentacije? (VIDEO)

Fudbalska reprezentacija Srbije završila je svoje učešće na Evropskom prvenstvu u fudbalu. Ovo je jedno veliko takmčenje u kome nismo uspeli da prođemo grupu. U emisiji "Info dan" gosti su bili sportski novinar Dejan Anđus i direktor Srpskog telegrafa Saša Milovanović. Uživo u program uključilli su se trener Crvene zvezde Zoran Filipović, fudbalski trener Milorad Anđus i fudbaler Zdravko Kuzmanović.

26.06.2024

17:10

Roditelji odgovaraju za nezakonita dela svoje maloletne dece! Nastavnica ranjena u "Ribnikaru" ima pravo na naknadu materijalne štete! (VIDEO)
Live TV

Roditelji odgovaraju za nezakonita dela svoje maloletne dece! Nastavnica ranjena u "Ribnikaru" ima pravo na naknadu materijalne štete! (VIDEO)

Pred Višim sudom u Beogradu, u ponedeljak, održan je parnični postupak protiv tuženih Miljane i Vladimira Kecmanovića, roditelja maloletnog dečaka koji je 3. maja prošle godine počinio masakr u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru po tužbi ranjene nastavnice Tatjane Stevanović. Na ovu temu govorili su novinarka Informera Jelena Rafailović i advokat Dragoš Cukavac.

26.06.2024

13:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Da li se krstite kada prođete pored crkve?
Srbija

Da li se krstite kada prođete pored crkve?

Primetili ste sigurno i videli mnoge da se prolazeći pored crkve, bilo pešice, bilo nekim prevoznim sredstvom, prekrste. Možda i vi to često radite, a ne znate da li postupate ispravno ili je pak reč o sujeverju.

26.06.2024

15:17