• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.10.2023

17:36

Srbin sa Kosova napustio Boška Obradovića: Jedini koji može da nam pomogne je Aleksandar Vučić

mc.rs

Politika

Srbin sa Kosova napustio Boška Obradovića: Jedini koji može da nam pomogne je Aleksandar Vučić

Podeli vest

Dejan Moskić, bivši poverenik Dveri za opštinu Vitina u enklavi Kosovsko Pomoravlje, oglasio se juče na društvenim mrežama i izjavio da prestaje sa aktivnostima u ovoj stranci.

Kako je naveo, on je to uradio jer se ne slaže sa politikom vrha stranke.

- Smatram da se jedino predsednik Aleksandar Vučić zalaže za interese nas sa Kosova i Metohije i za iste se bori. Zbog toga napuštam mesto poverenika za opštinu Vitina - poručio je Moskić.

Obrazlažući odluku on je za Alo izjavio da se Kosovsko Pomoravlje, kao najveća enklava van severa Kosmeta, najmanje spominje u Dverima.

- Bio sam poverenik 7-8 godina. Za to vreme, ništa nije urađeno za Kosmet i Srbe sa Kosmeta. Kosovsko Pomoravlje je najveća enklava van severa Kosmeta i druga po stanovništvu, posle Mitrovice, a ono se najmanje spominje u Dverima - otkriva Moskić.

Foto: Printscreen/PinkTV

 

Na pitanje da li je imao sukob sa liderom Dveri Boškom Obradovićem, on odgovara:

- Ja sam prijatelj sa Boškom. Smeta mi što ne spominje ništa van severa Kosova. Mi ovde ginemo, trajemo, čamimo, a niko u Dverima nas ni ne spominje. Trpimo nasilje svakodnevno, a oni u Beogradu pričaju o glupostima, RTS, protesti sindikata, protiv Vučića. Meni je sve to više dozlogrdilo - kaže Moskić za Alo!.

Kako je naveo, odlučio je da podrži Aleksandra Vučić uveren da je on jedini koji može da pomogne Srbima sa KiM.

- Ako čoveku koji se bori za nas ne pomogneš, kome onda? Nama je sad on trenutno najbolji. Ne može da pomogne niko ko priča lepe priče iz Beograda. Pravo da vam kažem, strepim da li će deca bezbedno da mi se vrate kući svakog dana. I sina i ćerku redovno pratim kući i od kuće, oko mog dvorišta su sve džamije. Jedini koji obezbeđuje sigurnost je Vučić, pa nek' je i najgori ili najbolji, ali to je on - zaključuje Moskić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija