• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.10.2023

19:56

Cvijetin Milivojević o šansama opozicije na izborima: Misle da će pobediti, ali to nije utemeljeno u realnosti!

Ata images

Politika

Cvijetin Milivojević o šansama opozicije na izborima: Misle da će pobediti, ali to nije utemeljeno u realnosti!

Podeli vest

Politikolog Cvijetin Milivojević ocenio je da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić majstorski odigrao neke poteze u srpskoj politici, pogotovo kada je reč o predstojećim izborima.

Iako ne podržava politiku predsednika Srbije Aleksandra Vučića, Milivojević je naveo da je narativ opozicije o izbornoj pobedi neutemeljen u realnosti.

- Dogovor je bio šest meseci, čekamo godinu i po dana da bi se neko iz opozicije dosetio da ne budu samo beogradski nego i vanredni parlamentarni izbori - rekao je Milivojević i naveo da opozicija nije uspela da kandiduje ni datum izbora. 

- Uvek je opozicija sama sebi podgrejavala optimizam. Saglasana sam da je Beograd bio šansa, izdao je onaj deo opozicije koji je sumnjičio onaj drugi deo opozicije - rekao je Milivojević i naveo da su građani razočarani opozicijom.

- Da sam u koži Vučića, za današnju opoziciju bih mogao samo da kažem: "Bravo momci, hvala" - naveo je politikolog tokom emisije.

Foto: Printscreen/PinkTV

 

Govoreći o tragediji koja je zadesila srpski narod u Banjskoj, Milivojević je kazao kako je opozicija taman počela da se raduje kako se Vučić ne snalazi, kada je predsednik za samo dva dana preokrenuo situaciju u korist Srbije.

- Opozicija je počela da horski likuje, da priča da je Vučić pukao, za dva dana se, pogotovo nakon intervjua CNN-u, stvar preokrenula. Vučić fantastično hendluje pričom - rekao je Milivojević. 

On kaže da su pojedini predstavnici tzv. proevropske opozicije posle događaja u Banjskoj "prenose Kurtijeve poruke i pretnje" u pokušaju da dobiju glasove sa Zapada i nametnu se kao alternativa. 

- Ja mislim baš obrnuto - da EU uopšte ne bi volela da oni dođu na vlast. Opozicija se služi narativom da će pobediti, a to nije utemeljeno u realnosti - ocenio je Milivojević.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija