• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.05.2024

17:16

Opštinski odbor SNS Kladovo pruža bezrezervnu podršku predsedniku Vučiću

instagram/buducnostsrbijeav

Politika

Opštinski odbor SNS Kladovo pruža bezrezervnu podršku predsedniku Vučiću

Podeli vest

Opštinski odbor SNS Kladovo pruža bezrezervnu podršku predsedniku Vučiću u svojoj borbi za istinu i pravdu koju svetski moćnici ne mogu i ne žele da prihvate, navodi se u saopštenju ove stranke.

"Uprkos činjenici da dolazi iz jedne „male“ Srbije, Aleksandar Vučić je svojim nepokolebljivim stavom, morem činjenica i dokaza svima pokazao da naša zemlja nije, nikada nije bila i nikada neće biti zemlja kakvom je predstavljaju zapadne sile!

Svima koji su glasali za usvajanje ovakve rezolucije, neka služi na čast, pokazali su odsustvo empatije, saosećanja i ozbiljan nedostatak integriteta i dostojanstva da glasaju po sopstvenom nahođenju i birali da umesto toga urade onako kako kažu „veliki i moćni“.

Svim pravim prijateljima Srbije, koji su po ko zna koji put pokazali i dokazali kao iskreni i pošteni partneri Srbije, kako kroz istoriju tako i u današnje vreme, HVALA na hrabrosti, smelosti i snazi da se suprotstave pritiscima i odlučno kažu „NE“!

Borba se nastavlja i trajaće do poslednjeg atoma snage!

Živela Srbija!", stoji u saopštenju.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija