• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.06.2024

12:10

Ministar Siniša Mali se zahvalio glasačima! Građani nedvosmisleno pokazali da žele dalji rast i razvoj

printskin/intagram/siniša mali

Politika

Ministar Siniša Mali se zahvalio glasačima! Građani nedvosmisleno pokazali da žele dalji rast i razvoj

Podeli vest

"Neizmerno hvala svim građanima Srbije koji su juče iskoristili svoje pravo glasa i stabilnom većinom, nedvosmisleno pokazali da žele dalji rast i razvoj", izjavio je danas ministar finansija Siniša Mali.

"Srbija ovog 3. juna nastavlja da gradi auto-puteve, saobraćajnice, brze pruge, mostove, škole, bolnice, da povećava dalje plate i penzije, životni standard, da poboljšava uslove u porodilištima i radi sve ono što se od države očekuje – da brine o svojim građanima.

Čujem od mnogih, kampanja je gotova, možemo da predahnemo. Za mene nema razlike, jer bolji život za građane nije kampanja, to je vizija čelnih ljudi ove zemlje u prethodnoj deceniji, sa Aleksandrom Vučićem na čelu koji nas je zarazio idejom da Srbija može mnogo bolje od onoga kako je nekada bilo.

I, zaista je tako.

Ne dolazi EXPO 2027. godine u Srpsku naprednu stranku, dolazi u Srbiju. Našu Srbiju koju smo izgradili, reformisali, modernizovali do nivoa da je zavredila da bude domaćin ovakve svetske manifestacije i pokaže svetu da ume, pokaže svetu da je svet.

I to je osnovna konceptualna razlika vladajuće i opozicionih stranaka – iskrena borba za dobrobit svih građana, bez obzira na političku opredeljenost, nacionalnu pripadnost, pol ili godine.

Svi građani Srbje su domaćini EXPA, svi građani Srbije su stanovnici zemlje koja je u jednoj deceniji penzije podigla sa 200 na 390 evra, plate za 330 na 820, izgradila više od 500 kilometara puteva i – želi još više. Hvala još jednom, više će i biti!

Živela Srbija!", stoji u izjavi ministra Malog na Instagramu.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija