• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

30.06.2024

17:18

Šiptari u panici, pa prete! Kurtijev buldog Svečlja: Ako dođe na Kosovo, Vučića hapsimo i vodimo u zatvor!

EPA/Društvene mreže

Politika

Šiptari u panici, pa prete! Kurtijev buldog Svečlja: Ako dođe na Kosovo, Vučića hapsimo i vodimo u zatvor!

Podeli vest

Takozvani "kosovski ministar policije" Dželjalj Svečlja, najbliži saradnik ekstremiste Aljbina Kurtija, danas je povodom plakata na severu Kosova sa likom predsednika Srbije Aleksandra Vučića uz poruku "vrhovni komandante čekamo te", zapretio da će Vučić biti uhapšen.

Svečlja je naveo da su tokom noći "krišom zalepljeni" plakati na severu Kosova.

- Kažu da čekaju da dođe predsednik Srbije i nazivaju ga 'komandantom'. Ako dođe bez zahteva našem Ministarstvu spoljnih poslova i dijaspore, čekamo ga i onda ga možete posetiti u zatvoru, gde već ima neke od svojih prijatelja - naveo je Svečlja na društvenim mrežama.


 

Plakati sa Vučićevim likom, uz poruku "vrhovni komandantu, čekamo te", osvanuli su jutros u sve četiri opštine na severu Kosova.

Takozvana "kosovska policija" saopštila je da traga sa osobama koje su to učinile, a i "tužilaštvo" u Prištini formiralo je predmet zbog "širenja mržnje"!?! To rekao je ranije danas zamenik komandira "kosovske policije za region Sever" Veton Eljšani.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija