• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

24.07.2024

11:18

Brutalan odgovor Borku! Torbica: Misli da je moćan zbog stranaca, ali je u očima Srba jadan i mnogo mali!

Pokret socijalista

Politika

Brutalan odgovor Borku! Torbica: Misli da je moćan zbog stranaca, ali je u očima Srba jadan i mnogo mali!

Podeli vest

Bojan Torbica, funkcioner Pokreta socijalistaa, odgovorio je Borku Stefanoviću da svako može da se oseća moćnim i velikim jer ga štite stranci, ali je taj čovek u očima Srba jadan i mali.

Komentarišući to što je Stefanović pisao pismo Janu Bratuu u kojem se kukao što je evropski zvaničnik pohvalio Srbiju za borbu protiv kriminala i korupcije, Torbica je rekao da se Aleksandar Vulin nalazi pod američkim sankcijama zato što nije pristao da postane pion američke administracije.

- To su sa radošću učinili Borko Stefanović i Dragan Đilas. Građani Srbije su ponosni na člana vlade koji čvrsto čuva srpske nacionalne interese, a gade im se i Borko Stefanović i Dragan Đilas koji je otimao od porodilja i zarađivao na deci Beograda tako što je njihovim roditeljima naplaćivao vrtić troduplo. A, To što je Borislav, odnosno Borko Stefanović pokušao da postavi granicu između Srba i Srba jeste čist kriminal i izdaja države i naroda. To mu građani Srbije neće zaboraviti, niti će oprostiti koliko god da se oseća moćnim i velikim, jer ga štite stranci, u očima Srba je jadan i mali. Moraće jednog dana Borislav Borko da odgovori šta je sve to potpisao u ime Srbije na štetu srpskog naroda - istakao je Torbica.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Sandra Božić: Od Stefanovića narod dobio samo prazne priče
Politika

Sandra Božić: Od Stefanovića narod dobio samo prazne priče

Logika prestaje tamo gde se Borko Stefanović pojavi sa nekom od svojih izjava. Svaki pošten čovek pocrveni kada čuje za nedela ovog isključivo salonskog političara koji je svojim pregovaračkim “sposobnostima” za tadašnje i sadašnje gazde isposlovao gotovo predaju Kosova i Metohije na tacni zarad rejtinga i opstanka na vlasti žute kamarile, saopštila je danas Sandra Božić član Predsedništva Srpske napredne stranke.

12.07.2024

21:09

sledeća vest

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija