• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

30.07.2024

08:55

Sve što kažu - lažu! Pogledajte kakvu je gnusnu izmišljotinu izgovorio Vladimir Štimac: Bez dokaza nastavio da plaši narod! (VIDEO)

video printscreen

Politika

Sve što kažu - lažu! Pogledajte kakvu je gnusnu izmišljotinu izgovorio Vladimir Štimac: Bez dokaza nastavio da plaši narod! (VIDEO)

Podeli vest

Vladimir Štimac, bivši košarkaš i funkcioner Novog DSS-a Miloša Jovanovića, na protestu protiv iskopavanja litijuma u Aranđelovcu, gde niko i ne planira da iskopava litijum, rekao je da vlast pokušava da skladišti uranijum u Srbiji, iako je ministarka Dubravka Đedović Handanović još u aprilu demantovala istu laž.

- Oni od nas pokušavaju da naprave jednu veliku evropsku deponiju, oni pokušavaju da skladište ovde uranijum, pokušavaju da nas obrišu sa lica zemlje - rekao je Štimac i praktično bez dokaza nastavio da plaši i zastrašuje narod! 

Ministarka Đedović Handanović je još u aprilu demantovala tu laž i rekla da "Srbija neće uvoziti i skladištiti nuklearni otpad"! 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

TV

U Ukrajini prosečno gine 2000 vojnika dnevno! Uspesi su sa obe strane mali, a gubici ogromni!
Live TV

U Ukrajini prosečno gine 2000 vojnika dnevno! Uspesi su sa obe strane mali, a gubici ogromni!

Zelenski na liniji fronta u Harkovu. Nemačka poručila da se ne plaši pretnji Putina zbog rasporeda raketa. Maduro ponovo predsednik! Erdogan preti da bi Truska mogla da uđe u Izrael. Na sve ove teme u emisiji "Rat uživo" govorili su prof. dr Mitar Kovač, general i prof. dr Branko Nadoveza iz Instituta za noviju istoriju Srbije. Uživo u program javio se novinar i ratni reporter Igor Damjanović koji je govorio o najnovijim vestima iz Malija.

29.07.2024

21:31

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija