• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

01.08.2024

08:13

Bolesna ekstaza Šiptara! Kurti i njegovi pioni oduševljeni protestima jer po svaku cenu žele da zaustave razvoj i snaženje Srbije! (FOTO/VIDEO)

EPA/Printscreen

Politika

Bolesna ekstaza Šiptara! Kurti i njegovi pioni oduševljeni protestima jer po svaku cenu žele da zaustave razvoj i snaženje Srbije! (FOTO/VIDEO)

Podeli vest

Šiptarski ekstremistički mediji, baš kao i takozvana vlast Aljbina Kurtija, slave propalu srpsku opoziciju i lažne borce za ekologiju, koji danima blokiraju ulice po gradovima širom Srbije zbog mogućeg rudarenja litijuma u našoj zemlji.

Bez ikakvog dokaza da će to, ukoliko dođe do, kako kažu, "kopanja", biti štetno po ljude i životnu sredinu, nahuškali su narod da izađe na ulice, sve sa ciljem da sebi pribave neku političku korist i pojačaju pretnje predsedniku Aleksandru Vučiću, a sada te blokade i maltretiranje naroda slave i privremene vlasti iz Prištine preko svojih medija sa KiM, pružajući punu podršku i poručujući opoziciji da istraje u pokušajima rušenja predsednika Vučić! 

Jasno je da se Kurti i Šiptari raduju demonstracijama u Srbiji jer po svaku cenu, kao i opozicija, žele da zaustave razvoj i snaženje Srbije!

Foto: printscreen

 

Foto: printscreen

 

 

Ako se šiptari raduju i podržavaju Aleksandra Jovanovića Ćutu i Nebojšu Zelenovića u njihovim naporima da Vučiću i Srbiji slome kičmu, sve je jasno!

Foto: printscreen

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

Hronika

Da je jedan dan zakasnio ne bi preživeo! Detalji zlostavljanja deteta, očuh ga pekao na ringli
Hronika

Da je jedan dan zakasnio ne bi preživeo! Detalji zlostavljanja deteta, očuh ga pekao na ringli

I.A. (40), koji je uhapšen zbog sumnje da je brutalno tukao, a potom pržio ruke i noge svom petogodišnjem pastorku saslušan je pred Drugim osnovnim javnim tužilaštvom u Beogradu gde se branio ćutanjem, saznaje "Blic". Nakon saslušanja tužilaštvo je predložilo pritvor koji je sud usvojio, dok je majka dečaka koja je bila uhapšena zbog zanemarivanja sina puštena na slobodu jer su istekli zakonski razlozi zbog kojih je bila u pritvoru.

01.08.2024

09:37

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija

Brži od munje! Jovan je Krajišnik za medalju!
Srbija

Brži od munje! Jovan je Krajišnik za medalju!

Nepobediv u penjanju uz stub i ove godine, na 14. Krajiškom višeboju u Banatskom Velikom Selu, bio je Jovan Stupar, koji je munjevitom brzinom, za 5, 80 sekundi došao do vrha i na njega okačio krajišku kapu!

30.07.2024

19:21