• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.08.2024

20:04

BRUKO JEDNA, IMAŠ LI BAR MALO SRAMA?! Glavna promoterka Proglasa i opozicije udarila na Novaka: Smeta joj srpski barjak?!

Reuters/Ata images

Politika

BRUKO JEDNA, IMAŠ LI BAR MALO SRAMA?! Glavna promoterka Proglasa i opozicije udarila na Novaka: Smeta joj srpski barjak?!

Podeli vest

Glavna promoterka Proglasa i srpske opozicije Jovana Marović upala je u sveopštu histeriju zbog Novakove pobede, a onda iznela niz nebuloza na društvenoj mreži X.

Marovićeva je inače poznata kao neko ko promoviše stavove srpske opozicije, a sada je to dokazala i na delu - objavila je jedan od skandaloznijih tvitova o Novaku Đokoviću. 

- Novače, zaslužio si. Kao feniks: uvek iznova i jači, i bolji, i hrabriji. Često si igrao i protiv publike, i protiv sudija, i protiv sistema. Najbolji si teniser svih vremena. Ima u tebi i ponosa i prkosa. Ali dok god učiš decu da ne treba da se vakcinišu, i dok god se fotkaš sa Dražom, i dok god ti nema ništa sporno u stihu da se srpski barjak vije od Prizrena do Rumije, ne mogu ti se diviti. Tužno je što si svoj status božanstva iskoristio da zaglupljuješ mase - napisala je ona. 

Foto: Printscreen

 

Smeta joj što Novak, za kog možemo reći da je najveći srpski brend, promoviše svoju zemlju u najlepšem smislu te reči. Smeta joj barjak koji se vije?!

Očigledno je da njoj u stvari smeta sve što je srpsko, a to najbolje dokazuje činjenica koga podržava - one za koje je KiM nezavisno i one koji bi voleli da Srbija opet bude na kolenima! 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija