• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

21.08.2024

17:35

Nula poštovanja demokratskih principa! E tako se ponaša neko ko je bio predsednik Demokratske stranke (FOTO)

Printscreen, Zoran Sinko

Politika

Nula poštovanja demokratskih principa! E tako se ponaša neko ko je bio predsednik Demokratske stranke (FOTO)

Podeli vest

Kopredsednik Zeleno-levog fronta Radomir Lazović govorio je za opozicionu Novu S o sukobu sa Strankom slobode i pravde, koju predvodi Dragan Đilas.

Lazović govori o momentu kada je Đilas u koaliciji preglasan povodom izlaska na junske izbore i da nije mogao da podnese što je bio u manjini, pa je pocepao koaliciju, umesto da prihvati volju većine.

Foto: Foto: Printscreen

 

Bilo je teških reči koje su došle iz Stranke slobode i pravde posle vaše odluke da izađete na junske izbore. Marinika Tepić je rekla da je ljuta na vas. Kako danas izgleda vaša komunikacija, ima li uopšte bilo kakve saradnje?

- Te njene izjave shvatio sam kao deo političke igre i provokaciju na koju nisam želeo da odgovorim ni tada, a ne želim ni danas i molim vas da se ne vraćamo na to. Mi smo zaista dobro sarađivali, pa i oko stvari oko kojih se ne slažemo jer je ZLF poštovao svaku odluku većine u koaliciji. Čim je došlo do situacije da su oni u manjini i da treba da se prilagode većinskom stavu, došlo je do pucanja. Nažalost, to govori i da u opoziciji ima onih koji treba da uče o demokratiji. Uostalom, pogubnost ove usiljene odluke da negde bojkotuju, negde izlaze na izbore videla se u rezultatu, jer smo svi zajedno izgubili - kazao je Lazović.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

Hronika

Za mržnju u Srbiji nema mesta! Ženi koja je pretila vlasniku poslastičarnice "Pelivan" određeno zadržavanje!
Hronika

Za mržnju u Srbiji nema mesta! Ženi koja je pretila vlasniku poslastičarnice "Pelivan" određeno zadržavanje!

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave za tehniku, Službe za borbu protiv visokotehnološkog kriminala u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, Posebnim odeljenjem za borbu protiv visokotehnološkog kriminala uhapsili su Lj. K. (1968) iz Beograda zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo izazivanje nacionalne, rasne i verske mržnje i netrpeljivosti.

21.08.2024

17:24

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Kapitulacija Kijeva znači rat sa "Blekrokom"! Putin i Rusija se spremaju za ključnu bitku, ali ne sa Ukrajinom i Zapadom!
Nimalo naivno!

Kapitulacija Kijeva znači rat sa "Blekrokom"! Putin i Rusija se spremaju za ključnu bitku, ali ne sa Ukrajinom i Zapadom!

Jedno od najvažnijih pitanja koja muče ne samo naše zaklete zapadne prijatelje, već i masovnog Rusa, jeste šta su tačno planovi Kremlja za Ukrajinu. Jer od toga će zavisiti trajanje Specijalne operacije, broj novih regiona, prihodi stanovništva, obim izgradnje za obnovu infrastrukture uništene ratom i ukrajinskom vlašću i još mnogo, mnogo toga.

21.08.2024

18:30

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija