• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.08.2024

14:26

KRENULA OTIMAČINA ZA FOTELJE U OPOZICIJI: Đilas, Dobrica i Ćuta dobili konkurenciju!

Ata images

Politika

KRENULA OTIMAČINA ZA FOTELJE U OPOZICIJI: Đilas, Dobrica i Ćuta dobili konkurenciju!

Podeli vest

Rat za lidera opozicije dobija na intezitetu!

Lider tajkunske opozicije Dragan Đilas, propali kandidat za gradonačelnika Beograda Dobrica i Veselinović i lažni ekolog i istinski ljubitelj dobre kapljice Aleksandar Jovanović Ćuta, dobili su konkurenciju!

O tome svedoči konferencija za novinare koja je održana u Beogradu na kojoj su Nikola Jovanović, nekadašnji poslušnik Vuka Jeremića a zatim i samog Dragana Đilasa (sve dok nije uvredio Mariniku Tepić poručujući da je ona kurac na biciklu) povampireni DOS-ovac Milan St. Protić predstavili početak kampanje "Beograd ne može da čeka", koju će činiti više stručnih organizacija, udruženja građana i sindikata.

Po sistemu "ti meni serdare, ja tebi vojvodo", Protić je na ovoj konferenciji rekao da ne zna ko bi bolje vodio Beograd od Jovanovića, čime je direktno gurnuo prst u oko ostatku opozicije.

I na osnovu ovoga jasno je da će obračun u opoziciji u narednim danima dodatno eskalirati.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

Godinu dana je jeo samo ribu! Otišao po rezultate pa zajedno sa doktorom zanemeo - Šok!
Otišao po rezultate pa zajedno sa doktorom zanemeo - Šok!

Godinu dana je jeo samo ribu! Otišao po rezultate pa zajedno sa doktorom zanemeo - Šok!

Pol Grinberg, američki pisac i zaljubljenik u ribolov, odlučio je da sprovede nesvakidašnji eksperiment - godinu dana jeo je ribu za svaki obrok. Nakon ovog neobičnog izazova, otišao je na lekarski pregled, a rezultati su bili neočekivani. Doktor je bio posebno zatečen jednim od nalaza, i to ga je nateralo na dodatno razmišljanje.

21.08.2024

15:00

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija