• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

21.08.2024

12:01

Strašan teror! Krasnići i pre tri godine slao preteće poruke Ambasadi Srbije u Švajcarskoj

printscreen

Politika

Strašan teror! Krasnići i pre tri godine slao preteće poruke Ambasadi Srbije u Švajcarskoj

Podeli vest

Prema informacijama koje je Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije dobilo od Nemačke i Švajcarske, preteće poruke poslednjih dana ambasadama Srbije u više zemalja slao je Denis Krasnići (26) iz Švajcarske, poreklom sa tzv. Kosova. Krasnići je i pre tri godine Ambasadi Srbije u Švajcarskoj poslao mejl uvredljive i preteće sadržine.

Poruka koja je 17. oktobra 2021. godine poslata Ambasadi Srbije u Švajcarskoj na jedan od zvaničnih mejlova je izuzetno uvredljive i preteće sadržine, a došla je nakon vesti u prištinskim medijima da je na Jarinju neko pucao.

- Ako i dalje budete pokušavali da napadnete policiju na Jarinju kod Severne Mitrovice i sve dalje negativno, onda ćete videti šta će da vam se desi i sa kim imate posla. Prokleti kurvini sinovi ja ću gledati da u narednih 48 sati pošaljem pismo bombu… koju ću sam napraviti i da vas u Bernu i vaše pretpostavljene u Beogradu svakog posebno ubijem bombom, vi ratnički raspoloženi kurvini sinovi - piše u poruci.

Foto: printscreen

 

Mejl adresa sa koje je stigla pretnja glasila je na ime Denis Krasnići, koji je i pre nekoliko dana uputio preteće poruke Aerodromu Beograd, ambasadama i konzulatima u Austriji, Nemačkoj i Švajcarskoj i Beogradskom centru za bezbednosnu politiku.

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Ivica Dačić saopštio je juče, da se Krasnići trenutno nalazi na tzv. Kosovu, i da je izdat nalog da se po povratku u Švajcarsku odmah javi policiji.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija