• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

24.08.2024

11:09

"Neće više biti Petog oktobra u Srbiji"! Vučić: U ovom gradu sam rođen, u ovoj zemlji ću da umrem! Svakoga dana prete, svaki put se prave naivni i blesavi

TANJUG/ RADE PRELIĆ/ bg

Politika

"Neće više biti Petog oktobra u Srbiji"! Vučić: U ovom gradu sam rođen, u ovoj zemlji ću da umrem! Svakoga dana prete, svaki put se prave naivni i blesavi

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je, a povodom poziva na njegovo ubistvo i nasilje, da se u Srbiji neće ponoviti Peti oktobar.

- Kada pitate kakvo je moje obraćanje, ne mora moje obraćanje da ima jednu temu. Mogu da ih naučim šta je taktika premošćavanja, kako i na koji način obraćate pažnju... U prvom delu mog obraćanja, to se inače uči, u prvom delu govorio sam ono što je njihova tema svakoga dana, zauzećemo ovo, zauzećemo onu zgradu, plivaćete po Dunavu, Savi... Džabe im je što im kažete da ne mislite nigde da idete, u ovom gradu sam rođen, u ovoj zemlji ću da umrem, nikada nigde neću da idem i ponosan sam na sve što sam uradio za svoju Srbiju. Svakoga dana prete, svaki put se prave naivni i blesavi, nisam ja upao u Skupštinu tokom korone kada smo obezbedili respiratore, vakcine... Bili smo krivi što im se nije ostajalo kod kuće i tada je trebalo sprovesti revoluciju... Voljom građana nikada ne mogu da dođu na vlast. Rekao sam da je neuspešno, rekao sam narodu da budu spokojni i da od ta posla nema ništa, i sad vam kažem. Ne znam koliko puta ćete da obmanjujete narod da na ulici rešavate probleme jer program nemate. Neće više biti 5. oktobra u Srbiji - rekao je predsednik.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

Kina je najveći rizik za američku ekonomiju! Šta to povezuje Ilona Maska i Donalda Trampa?
Live TV

Kina je najveći rizik za američku ekonomiju! Šta to povezuje Ilona Maska i Donalda Trampa?

Kandidat za predsednika Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp rekao je da bi bio srećan da Elonu Masku da visok položaj u svojoj administraciji ako pobedi na izborima u novembru. Gosti "Otvorenog studija" Informer TV politički konsultant Vlada Dobrosavljević i ekonomista profesor Bojan Dimitrijević komentarisali su ovu vest, ali i analizirali šta to povezuje ova dva preduzetnika.

23.08.2024

20:00

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Siner hitno reagovao i doveo dugogodišnjeg Novakovog trenera!
Tenis

Siner hitno reagovao i doveo dugogodišnjeg Novakovog trenera!

Italijanski teniser Janik Siner (23) u jeku doping afere odlučio je da napravi određene promene u svom stručnom štabu, a kako navodi dobro upućeni "Eurosport", jedno od novih imena biće doskorašnji saradnik Novaka Đokovića (37), Italijan Marko Paniki (60)!

24.08.2024

10:55

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija