• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

26.08.2024

08:33

Ovaj čovek planira građanski rat u Srbiji i poziva na ubistvo Vučića! Dikić: Kosovo je nezavisna država! (VIDEO)

printscreen

Politika

Ovaj čovek planira građanski rat u Srbiji i poziva na ubistvo Vučića! Dikić: Kosovo je nezavisna država! (VIDEO)

Podeli vest

Opozicioni novinar Aleksandar Dikić, koji je u žižu javnosti dospeo pre nekoliko dana kada je zajedno sa lažnim ekologom Aleksandrom Jovanovićem Ćutom pozvao na građanski rat u Srbiji i ubistvo predsednika Aleksandra Vučića, pre sedam godina je priznao da je za njega južna srpska pokrajina Kosovo i Metohija nezavisna država!

On je sredinom avgusta 2017. godine doslovce rekao "Kosovo je nezavisno od Srbije" i tako priznao da mu srpski interesi nisu važni. Sada, pozivi na nasilje, haos, građanski rat i poziv na ubistvo, samo su kulminacija onoga što je započeo te 2017. godine

- Status Kosova je faktički rešen. Kosovo je nezavisno od Srbije i da li će tako, u kom statusu će u odnosu na međunarodnu zajednicu ono funkcionisati to je možda pitanje za Srbiju, a možda i ne. Da li će ono postati članica Ujedinjenih nacija i tih struktura to ne zavisi od nas - poručio je tada Dikić. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Ćuta i Dikić su kukavice koje pozivaju druge da ginu za njih na ulicama! Opozicija hoće građanski rat jer na izborima nema nikakve šanse! (VIDEO)
Live TV

Ćuta i Dikić su kukavice koje pozivaju druge da ginu za njih na ulicama! Opozicija hoće građanski rat jer na izborima nema nikakve šanse! (VIDEO)

Aleksandar Jovanović Ćuta gostovao je nedavno na zrenjaninskoj KTV kod novinara Aleksandra Dikića i otvoreno zapretio građanskim ratom. Ovim povodom u Informerovom "Info danu" gostovali su potpredsednik Srpske radikalne stranke Aleksandar Šešelj i član Predsedništva Socijalističke partije Srbije Ibro Ibrahimović.

24.08.2024

16:38

sledeća vest

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija