• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.08.2024

22:22

Pantićeva matirala u dahu Boru Novakovića: Osuđeni kriminalac, ponovo govori gluposti i laži u Šolakovim medijima!

Aleksandar Jovanović Cile

Politika

Pantićeva matirala u dahu Boru Novakovića: Osuđeni kriminalac, ponovo govori gluposti i laži u Šolakovim medijima!

Podeli vest

Članica Predsedništva Srpske napredne stranke Biljana Pantić Pilja uputila je jasnu poruku Bori Novakoviću koji ne prestaje da plasira neistine u tajkunskim medijima.

Foto: printscreen

 

- Bora Novaković, osuđeni kriminalac, ponovo govori gluposti i laži u Šolakovim medijima.  Svakako je Bora najkompetentniji da priča o gluposti, jer glupljeg od njega nema. Marksista koji je, dok je vedrio i oblačio po Novom Sadu, ukrao jedan ceo Bulevar. Čovek koji je izmislio građevinski haos, za vreme čije vlasti je uništio Detelinaru i Grbavicu. Novosađani su tada govorili, gde Bora i njegovi  investitori prođu, tu nema više ni trave ni drveta. Koliko neko može da bude licemer kao Bora Solunac a dvoje nevinih ljudi je poslao u zatvor?! Nasilnik i osuđeni kriminalac, koji napada policiju, lomi stranačke prostorije Srpske napredne stranke, menja političke partije i lidere i na sve to prima platu u javnom preduzeću i ne ide na posao. Bora, koji je usavršio lopovluk sa javnim nabavkama dok je bio na vlasti, čovek koji je zatvorio sve fabrike po Novom Sadu, koji je glasao iz Soluna. Bora, koji je personifikacija lopovluka. Za razliku od Bore i njegove lopovske vlasti, Novi Sad je u prethodnih 12 godina dobio nove škole, nove vrtiće, Naučnotehnološki park, nove fabrike i nova radna mesta. Grade se novi mostovi i crkve, koje bi Bora da zabrani. Bora Novaković je neko ko je sistematski uništavao Novi Sad i zato ne sme da se pojavi među Novosađanima. Zato Srpska napredna stranka pobeđuje na izborima. Zbog rezultata koji građani vide. Miloš Vučević i Milan Đurić su prethodnih dvanaest godina sledili politiku Aleksandra Vučića i pokazali da im je interes građana na prvom mestu. Zato je Srpska napredna stranka odnela ubedljivu pobedu na izborima u Novom Sadu,  Novosađani su pokazali da svako ko sledi politiku Aleksandra Vučića zaslužuje njihovo poverenje - objasnila se do detalja Pantićeva. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Biljana Pantić Pilja: Retorika mržnje uzela maha
Politika

Biljana Pantić Pilja: Retorika mržnje uzela maha

Ponovo su pristalice opozicije pokazale da njihova mržnja nema granicu. Na vest da je predsednik Vučević pozitivan na kovid, đilasovci su mu poželeli da nikad ne ozdravi, izjavila je danas Biljana Pantić Pilja član Predsedništva Srpske napredne stranke.

29.07.2024

18:41

sledeća vest

TV

Gori cela Ukrajina! Ruski dronovi urnisali Kijev! Sprema se odgovor Rusije za napad na Kursku oblast!
Live TV

Gori cela Ukrajina! Ruski dronovi urnisali Kijev! Sprema se odgovor Rusije za napad na Kursku oblast!

SAD se sprema za obojenu revoluciju u Gruziji. Ruske snage izvele su masovne udare. Kijev napadnut dronovima u više talasa. Kada pomislimo da je došlo vreme da se smire tenzije u svetu, događaji u prethodnih četrdeset osam sati govore suprotno. Na ove i sve druge važne svetske teme u emsiji "Rat uživo" govorili su Nebojša Obrknežev iz Centra za društvenu stabilnost i general Vinko Pandurević.

26.08.2024

22:15

Amerika je dotakla dno! Ne zna se da li je gori Tramp ili Kamala! Cela država pretvorila se u antidemokratiju! (VIDEO)
Live TV

Amerika je dotakla dno! Ne zna se da li je gori Tramp ili Kamala! Cela država pretvorila se u antidemokratiju! (VIDEO)

Ponovo se oglasio Donald Tramp. Od kada se vratio na mrežu X, sve je aktivniji kako se bliži 5. novembar. On kritikuje Kamalu Haris i Džoa Bajdena i pita se ko u njihovo ime pregovara na Bliskom istoku. U poslednjih 18 godina Hezbolah i Iran imaju najžešće sukobe. Ponovo Tramp spominje i Treći svetski rat. Na ovu temu u "Info danu" govorili su politikolog Vladimir Kljajić i prof. dr Stevica Deđanski, analitičar.

26.08.2024

16:03

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija