• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.08.2024

19:00 >> 21:07

SPECIJALNI PROGRAM NA INFORMER TV! Vojislav Šešelj: Stranci i opozicija hoće da se ponovi 5. oktobar, veliki novac je uložen u rušenje vlasti u Srbiji

Informer

Politika

SPECIJALNI PROGRAM NA INFORMER TV! Vojislav Šešelj: Stranci i opozicija hoće da se ponovi 5. oktobar, veliki novac je uložen u rušenje vlasti u Srbiji

Podeli vest

Večeras od 20 časova na Informer TV gost specijalnog programa je dr Vojislav Šešelj.

Specijalni program "Otimanje države" vode Dragan J. Vučićević i Marija Kordić.

"Ko sve, kako i koliko plaća specijalni rat protiv naše zemlje?" je pitanje na koje građani dobiti validne odgovore, a istinu možete čuti samo na Informer televiziji. 

Našu televiziju možete pratiti online na ovom linku! Ostanite uz nas!

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

 

Na početku emisije je pušten snimak iz jedne emisije u kojoj Aleksandar jovanović Ćuta i Aleksandar Dikić pozivaju na građanski rat. 

Dr Vojislav Šešelj kaže da njihov razgovor izgleda kao da je iz humorističnke emisije i da su u pitanju ozbiljni ludaci

- Kad čovek gleda njihov razgovor, ako nije upućen, rekao bi da je neka humoristička emisija. U pitanju su opasni ludaci. Ja znam Dikića. Kad sam se vratio iz Haga ja sam bio blokiran u svim medijima u Srbiji. Tada mi je KTV otvorila vrata.  Ja sam tu blokadu zaobišao preko Hrvatske. Tako sam i ovde morao dobiti publicitet. Hrvatska je gorela! Smenio sam im predsednka.

- Nakon moje intervencije pobedila je Kolinda. Išao sam na tu televiziju. Ja sam predložio vlasnici da njenog sina kandidujemo za poslanika. Kad je postao poslanik kao da je poludeo. Vozio je noću pijan, svađao se sa policijom i najgore od svega je što je hteo da ga stranka brani. Cela Demokratska stranka se u tom pravcu transformisala. Sad nam se sprema prva ludačka revolucija. Ovo nisu normalni ljudi. Kad prigusti, svi se sklanjaju u stranu. Niko se ne stavlja u prve redove. Ovde šire neokomunizam.

- Hvale Tita i roman Kako se kalio čelik. To je dobar roman boljševičke orjentacije. Oni sada žele da izazovu nešto, ali da svoje prste ne opeku. Treba da rizikuje neko drugi. Velike pare su u igri. Te pare se ne dele svima, nego samo glavešinama. Bašibozluku je namenjeno da gine u sukobu sa našom policijom. Uvek sam govorio da nema tuče sa policijom.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

 

- U političkim demonstracijama treba znati zasvirati, ali i za pojas zadenuti. Ja sam napadao Miloševića iz sve snage, ali policija nas nije dirala ž jer je znala da nećemo incidente. Ovde nema sposobnog i pametnog čoveka. Ovde nema intelektualca. Ovde malo mozga jedino ima Đilas, ali je to usmerio u  krađu državnog novca. Koga da povede jedna Marinika Tepić? Ona tu sad hvali sve srpske neprijatelje i napada sve što je srpsko. Kako ti ljudi treba da povedu  Srbiju? Kada bi im na tacni predali vlast, kakav bi haos napravili?

- Oni nemju duhovne snage i znanja. Da bi političar bio uspešan, mora biti talentovan i mora mnogo znati. Partizanski pokret je u suštini bio izdajnički. Partizanski oficiri su iz ljubavi prema Rusiji krenuli da se bore za slobodu. Samo kroz ludake komunizam može da se povampiri.

-Vuk Drašković bio je strana agentura. Njega je vrbovala služba bezbednosti. To Vuk priznaje u jednoj od svojih knjiga.  Vojska je spremala mobilizaciju da bi ugušila Tuđmana i okrenula se protiv Miloševića. To je toliko kompleksna stvar da je ne možemo  za jednu emisiju rešiti. Kad sam putovao u Ameriku drugi put, tada su pokušavali da nas vrbuju. Prikazivali su nam film o Kosovu. Oni su  očekivali da će na Kosovu početi raspad Jugoslavije. Pasoš nisam dobio do 1989. Tada sam otišao da izvadim vizu.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

 

- Ugledao me je neko iz obezbeđenja ambasade i prekoreda sam ušao i dobio vizu za petnaest minuta sa neograničenim brojem ulazaka na godinu dana.  Odem u Vašington i tamo me primi ministar. Primljen sam u State department-u i u desku za Jugoslaviju. Primeli su me kao izrazitog antikomunističkog borca. Helen Delić Bentli priredila mi je svečani ručak na kom je bilo 20 kongresmena. Primili su me sa najvećim počastima, ali ništa protiv Srbije nisam rekao i uradio. U emisiji gde sam gostovao, pohvalio sam Miloševića.

- Očekivao sam da će me na aerodromu uhapsiti kada se vratim, ali me niko nije ni pipnuo. Nisu me vrbovali,  ali su mi ukazali veliko gostoprimstvo. Kada sam ustao u odbranu srpskih kraina, meni su defilovali oficiri iz generalštaba. U to vreme u avgustu 1991. dolazi Džim Mudi u Beograd. Ovde je toplo dočekan. Pročulo se da su Srbi u Americi za njega glasali. Primmio ga je Milošević. Imao je sastanak sa predstavnicima svih opozicionih stranaka a posebno je tražio sastanak sa mnom. Kad on u startu, tražio je da novinari napuste i da ja ostanem. On krene oštro sa mnom da razgovara. Ja ga hladan kao špricer saslušam. Onda ja napadnem antisrpsku politiku. Predavanje sam mu održao. Nikada nisam imao više kontakt sa Amerikancima. Bio sam odan Srbiji. Meni nikada nisu nudili pare.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

 

- Ja sam sve do nedavno smatrao da jedino Koštunica nije bio finansiran od Amerikanaca. Pogrešio sam.  Ovde su hteli sveca da naprave od Zorana Đinđića dok se ja nisam vratio iz Haga. Ubistvo je bilo božja kazna jer  je Miloševića isporučio Hagu i to na Vidovdan. Izvršio je državni udar. Pogazio je Ustav.

- Te pare su date da se ponovi petooktobarski puč. Tamara Skroza žali što se nije izvršila noć dugih noževa. Ne može se ponoviti 5. oktobar. Milošević je izgubio predsedničke izbore 2000. godine. Milošević je izgubio autoritet čoveka koji je na vlasti. Amerikanci i Englezi su potkupli sve  policijske generale osim Gurija. Svi su oni primili velike pare. Imamo dokaze za sve. Jednom prilikom prepirem se ja u Hagu sa Vlastimirom Đorđevićem. I ovaj negira. Žao mi je sad i Đorđevića. I on je teško bolestan.

- Ovi genereali koji su primili pare, neki od njih su završili u Hagu. Amerikanci su dali pare za izdaju, a onda ih  kažnjavaju. Kome daju pare, njega onda gone. Jovica Stanišić priča da je sve bilo u srpskom interesu. Meni je govorio da je to bilo u dosluhu sa Miloševićem. Oni su svedočili da  Jovica nikada nije tražio niti je dobio i jednog dolara. To je trebalo da dobije oslobađajuću presudu, ali nije. Predomislili su se pa su ih kaznili sa 12, pa sa 15 godina. Jovica je i dalje u Hagu.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

 

- Guriju su hteli da sude zbog ubistva braće Bitići, ali on nema veze sa tim. Istekao je rok zastarelosti i niko ne može  biti kažnjen. Oni su van ratnog stanja ubijeni iz čistog koristoljublja. Imali su veliku količinu novca kada su pušteni iz zatvora.

Dr Vojislav Šešelj kaže da se protiv predsednika Srbije Alekesandra Vučića vodi specijalni rat. Navodii da bi predsednik Srbije trebalo da se bira u Parlamentu.

- Protiv Vučića se vodi specijalni rat. Oni specijalni rat primenjuju od slučaja do slučaja i ono što njihovi kompjuteri smatraju da je najpogodnije. Ovde se stvara pomisao da je njega moguće ubiti ili da će biti ubijen. Vučić ima načina da se odbrani. Moraju mere obezbeđenja da budu maksimalne. Do sledećih predsedničkih izbora treba da se promeni Ustav Srbije. Vučićeva današnja uloga nije onakva kakvu Ustav predlaže. On je predsednik najveće partije, partije koja drži vladu. Trebalo bi da sledeći predsednik Republike bude biran u Parlamentu i da to više ne bude tako važna i tako privlačna funkcija. Posle Miloševića zadugo nije mogao da se stvori novi Milošević. Tako neće doći ni novi Vučić posle Vučića

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

TV

Kainov bratoubilački pečat ostao je na mnogim Ukrajincima! Satana sa Zapada bori se protiv ono malo Hristove istine koje je ostalo u svetu!
Live TV

Kainov bratoubilački pečat ostao je na mnogim Ukrajincima! Satana sa Zapada bori se protiv ono malo Hristove istine koje je ostalo u svetu!

Nikada žešći ruski napadi po dubini Ukrajine. Kinžal je postao kao "dobar dan". Došlo je do tog stepena mržnje između dva naroda da će decenije biti potrebne da se vrate saradnji. U emisiji "Otvoreni studio" gostovali su pravoslavni publicista Ranko Gojković i Dragan Vasiljković ispred fondacije "Kapetan Dragan". Oni su govorili o svim aktuelnim geopolitičkim temama.

27.08.2024

19:51

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija