• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Milan Dimitrijević

25.07.2024

21:20

JK za Informer nakon Editinih novih uvreda: "Ljuljeta može da dođe po moju veš mašinu, kupila sam novu!"

ATAIMAGES

Estrada

JK za Informer nakon Editinih novih uvreda: "Ljuljeta može da dođe po moju veš mašinu, kupila sam novu!"

Podeli vest

Pop diva Jelena Karleuša oglasila se za Informer nakon teških reči koje joj je Edita Aradinović uputila.

Sukob Jelene Karleuše i Edite Aradinović u aprilu 2024. godine punio je novinske stupce, a tom prilikom, mlada pevačica optužila je muzičku zvezdu da joj je "skinula" dečka.

JK je ove navode oštro demantovala, a nakon što je Adarinovićeva juče, 24. juna, za medije istakla da joj se na pomen imena "male od skandala" diže pritisak, mi smo divu kontaktirali.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jelena Karleuša (@karleusastar)

Karleuša nije bila preterano raspoložena za razgovor, ali je, u svom stilu, Editi imala šta da poruči.

- Ljuljeta može da dođe po moju staru veš mašinu, kupila sam novu, a imam i novog dečka. Neka od*ebe! - bila je kratka Jelena Karleuša za Informer.

Podsetimo, u toku promocije Jelene Karleuše u Beogradu na vodi, pevačica Edita Aradinović iznela je niz šokantnih tvrdnji da je plavokosa diva bila intimna sa njenim dečkom.

Foto: ATAIMAGES

 

Nekoliko meseci kasnije, kada su se strasti smirile, Aradinovićeva je upitana da prokomentariše stariju koleginicu, takođe za Informer, rekla:

Puls mi skače, pritisak mi se diže na pomenu nje, ona nije vredna toga da je ja pominjem - rekla je Edita Aradinović.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija