• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

23.08.2024

17:37

Tri bebe preminule za 24 časa! Horor u Mladenovcu

Shutterstock

Društvo

Tri bebe preminule za 24 časa! Horor u Mladenovcu

Podeli vest

Tri bebe iz Mladenovca i okoline preminule su u samo 24 sata!

Prema nezvaničnim saznanjima, imale su devet, četiri i po i mesec dana! Sve tri su prema nezvaničnim informacijama. imale visoku temperaturu nekoliko dana!

Jedno odojče je imalo 40 uzastopno četiri dana, ali porodica nije dete odvelo kod lekara. Došlo je do komplikacija sa smrtnim ishodom.

 - Jedno od tih mališana je imalo i srčanu manu, a treću preminulu bebu majka je predozirala - davala je paracetamol na svakih sat vremena! - navodi izvor Kurira.

Kako Kurir dalje nezvanično saznaje o smrti jedne bebe obaveštena je i policija.

- Čeka se rezultat obdukcije da bi se saznao tačan uzrok smrti. Tek kad stigne taj nalaz, policija će preduzimati dalje korake - kaže izvor Kurira upoznat sa slučajem.

Prema saznanjima portala jedna beba stara devet meseci preminula je juče u 16 časova, druga, stara svega mesec dana, je preminula je jutros u Domu zdravlja Mladenovac, a treća beba od četiri i po meseci umrla je u beogradskoj bolnici u Tiršovoj.

Kurir je pokušao da stupi u kontakt sa nadležnim u DZ Mladenovac, ali je rečeno da je na godišnjem odmoru. Pomoćnica direktora je kazala da o tome ne zna ništa i da ona ne može da daje izjave. Na pedijatriji nije bilo načelnika, a glavna sestra je uputila na Hitnu službu Doma zdravlja.

Kako je pomenuo portal i kako nezvanično saznaju Ministarstvu zdravlja nije prijavljen nijedan slučaj smrti beba u Mladenovcu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Sprema se napad?! Uzbuna u NATO bazi u Nemačkoj!
alarm!

Sprema se napad?! Uzbuna u NATO bazi u Nemačkoj!

Vazdušna NATO baza u nemačkom gradu Gajlenkirhenu i danas ostaje u stanju povišene pripravnosti, izjavila je portparolka baze nakon što je tokom noći podignut nivo bezbednosti na osnovu obaveštajnih informacija koje ukazuju na potencijalnu pretnju.

23.08.2024

12:02

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija