• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.11.2023

10:02

Ju, ju! Šta to lajkuje Đilasov kandidat za gradonačelnika Beograda?!

Ata images

Vesti

Ju, ju! Šta to lajkuje Đilasov kandidat za gradonačelnika Beograda?!

Podeli vest

Vladimir Obradović, kandidat tajkunske koalicije Dragana Đilasa za gradonačelnika Beograda, za kratko vreme prešao je put od vatrenog ljubitelja Rusije, Moskve i Vladimira Putina do nosioca liste koja se zalaže za uvođenje sankcija Ruskoj Federaciji.

Da je Obradović bio neko ko se zalaže za blisku saradnju sa Moskvom, osim činjenice da je bio u partiji Nenada Popovića, dokazuje i njegov Fejsbuk na kom se jasno vidi da je svojevremeno lajkovao stanicu "Podrška osnivanju ruske škole i ruskih medija u Srbiji".

Foto: printscreen

 

Totalni zaokret u politici, međutim, nastao je kada se Obradović pridružio tajkunu Draganu Đilasu, pa je tako postao kandidat za prvog čoveka prestonice.

Jasno je, dakle, da tajkunska koalicija ne funkcioniše ni na kakvim principima, već isključivo na novcu i ličnim interesima.

Podsetimo, izbor Obradovića kao kandidata za gradonačelnika Beograda, naišao je na kritike čak i od Stevana Dojčinovića, takozvanog istraživačkog novinara i urednika KRIK.

- Opozicija ima bukvalno samo jedan zadatak - da pokaze da nece biti kontinuitet kriminalnog sistema. I oni za kandidata za gradonacelnika BG izaberu preletaca iz tog politicko-kriminalog rezima - naveo je nedavno Dojčinović, o čemu je Informer već pisao.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Bojana

pre 7 meseci

Jasno je da se opozicija okuplja samo po principu licnih interesa, bez ideologije.

Micojka

pre 7 meseci

Zna se dobro da kod Djilasa vredi samo novac i da on sa njim sve kupuje, pa i svoje sledbenike.

Dusan

pre 7 meseci

Djilas i njegova ekipa može samo da sanja da će doći na vlast.

Micojka

pre 7 meseci

Zna dobro Djilas da novac vrti gde burgija nece. Obradovic je u trenu zaboravio ljubav prema Rusiji i poceo da ljubi i sledi tajkuna.

Sanja

pre 7 meseci

Građani su danas u prilici da vide bahatosti ovakvog Đilasovog predstavnika, sramota

Micojka

pre 7 meseci

Miris novca je pravo cudo, Obradovic je kada je omirisao novac Djilasov odmah napravio zaokret u politici i poslao u proslost ljubav prema Rusiji.

Milica

pre 7 meseci

Najstrašnije od svega što bi ovakav predstavnik da vodi Srbiju, i još zna da kritikuje Vučića

Tanja

pre 7 meseci

Mislim da ovakvi predstavnici više štete Srbiji nego što bi u bilo kakvoj situaciji pomogli

Micojka

pre 7 meseci

Opozicija je dokazala da nema stava ni morala nikakvog. Obradovic lajkovao stranicu gde se promovise Rusija, a danas lajkuje stranice iskljucijo gazde Djilasa.

Neda

pre 7 meseci

Kakav sef takakv i kandidat! Nasla krpa zakrpu...

Toma

pre 7 meseci

Đilasov kandidat za gradonačelnika Beograda jedini plan koji ima jeste što bogatiji račun i ništa više, zato se i ne stidi ovo sve da lajkuje. Jer ga i nije briga

Micojka

pre 7 meseci

Opozicija moze da se grupise u jednu kolonu koliko hoce, ali gradjani nikad nece glasati za Djilasa i njih. Obradovic neka se ne nada da ce biti prvi covek u Beogradu.

Marija

pre 7 meseci

Ovo je dobro što je otkriveno, jer građani Srbije sada mogu da imaju jasniju sliku kakva je zapravo opozicija i šta oni rade

Aleks

pre 7 meseci

Jadno. Od ovog se ne moze ni drugo ocekivati. Kao i Djilas tako i sledbenik- danas jedno, sutra drugo, prekosutra trece.

Micojka

pre 7 meseci

Tajkunska opozicija Djilasa i Vladimir neka znaju da ce doziveti ubedljivi poraz na izborima, jer gradjani nikako ne zele da se vrate u vreme zutih.

Ivana

pre 7 meseci

Треба знати све стране његовог интересовања...

Micojka

pre 7 meseci

Jednom je Djilas ojadio dobro Beograd, a sada bi preko Obradovica sto gradjani nikako nece dozvoliti.

(FOTO) SVM predala potpise! Balint Pastor prvi na listi
Izbori 2024

(FOTO) SVM predala potpise! Balint Pastor prvi na listi

Savez vojvođanskih Mađara (SVM) predao je danas Republičkoj izbornoj komisiji (RIK) izbornu listu pod nazivom „Savez vojvođanskih Mađara - za našeg predsednika, za našu zajednicu, za budućnost" za izbore za narodne poslanike 17. decembra.

07.11.2023

11:47

sledeća vest

Vesti

TV

Roditelji odgovaraju za nezakonita dela svoje maloletne dece! Nastavnica ranjena u "Ribnikaru" ima pravo na naknadu materijalne štete! (VIDEO)
Live TV

Roditelji odgovaraju za nezakonita dela svoje maloletne dece! Nastavnica ranjena u "Ribnikaru" ima pravo na naknadu materijalne štete! (VIDEO)

Pred Višim sudom u Beogradu, u ponedeljak, održan je parnični postupak protiv tuženih Miljane i Vladimira Kecmanovića, roditelja maloletnog dečaka koji je 3. maja prošle godine počinio masakr u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru po tužbi ranjene nastavnice Tatjane Stevanović. Na ovu temu govorili su novinarka Informera Jelena Rafailović i advokat Dragoš Cukavac.

26.06.2024

13:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Da li se krstite kada prođete pored crkve?
Srbija

Da li se krstite kada prođete pored crkve?

Primetili ste sigurno i videli mnoge da se prolazeći pored crkve, bilo pešice, bilo nekim prevoznim sredstvom, prekrste. Možda i vi to često radite, a ne znate da li postupate ispravno ili je pak reč o sujeverju.

26.06.2024

15:17