• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.11.2023

17:08

Ljudi, ovo morate da vidite! Brutalno jaka fora - Ćuta, Lazović i Zelenović glavni protagonisti

Ata images

Vesti

Ljudi, ovo morate da vidite! Brutalno jaka fora - Ćuta, Lazović i Zelenović glavni protagonisti

Podeli vest

Na platformi Iks, ranije poznatoj kao Tviter objavljena je beskrajno zabavna fotomontaža naslovne strane tajkunske Nove S.

Radnja postapokaliptične opozicione tragične komedije smeštena je u ponedeljak, 3. novembar 2053. godine, kada je izašao fiktivni broj propagandnog megafona Dragana Šolaka.

Dizajn štampanog izdanja isti je kao i "davne" 2023. godine, a isti su i glavni akteri koji danas "krstare" opozicionom političkom kaljugom.

Kada kažemo "krstare", mislimo doslovno, pošto je naslovnoj strani Nebojša Zelenović koji je konačno dobio ulogu u rimejku kultne serije "Bela lađa".

Foto: Ata Images

 

Ovim se, naravno, aludira na "genijalne" ideje koorpredsednika "Zajedno" da Srbija treba da ima mornaricu.

- Taj potencijal može da bude uključen u rešavanje pitanja migracija. Pored toga, ulazak Srbije u ova pitanja, otvorio bi vrata za novu veliku ulogu Hrvatske, Slovenije, BiH, Severne Makedonije i Crne Gore, a onda i Albanije. Imajući u vidu značaj pitanja migracija za Evropu, nerazumno je da najveća zemlja u regionu nema ratnu mornaricu koja bi doprinela stabilnosti Sredozemnog mora. Trebalo bi da budu utvrđeni strateški ciljevi sa zemljama Kvinte, EU i jadranskim državama. Pitanje vojno pomorske baze može da se reši međunarodno javnopravnim ugovorom o najmu, a najpogodnija lokacija bi bila određena sporazumom svih ovih država - rekao je svojevremeno Zelenović, što je i dan danas predmet opšte sprdnje na društvenim mrežama.

 

 

Foto: Društvene mreže/Tik tok

 

Šta tek reći, i kakvu budućnost proreći Aleksandru Jovanoviću Ćuti.

Sudeći po naslovnoj strani tajkunskog lista iz budućnosti, Ćuta je napredovao u karijeri i postao "direktor" Rubina, firme poznate po proizvodnji vinjaka. Aludira se, kako što je poznato, na Ćutinu sklonost ka čašici, o čemu je Informer već pisao.

Foto: informer.rs

 

 

Prva zvezda, pak, ovog broja Nove S je Radomir Lazović, koji je konačno uspeo da završi fakultet.

- Funkcioner Zeleno-levog fronta ostvario mladalački san - stoji u nadnaslovu glavne najave, a tajkunski list saznaje i da je Zelenović diplomski ispit položio sa ocenom 6 (Verovatno se ugledao na saborca Miroslava Mikija Aleksića, prim. aut).

Na naslovnoj strani se konstatuje da je održan 1587. protest protiv nasilja (po mašinskom kalendaru Dragan Đilasa, prim. aut.).


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Sprema se haos u Partizanu! Čak 79 legendi potpisalo apel protiv uprave
Partizan

Sprema se haos u Partizanu! Čak 79 legendi potpisalo apel protiv uprave

Predstojeće leto biće veoma burno u Humskoj 1 i aktuelna uprava doživeće udar kakav nije u proteklih sedam godina! Članovi Udruženja bivših igrača, trenera i istaknutih sportskih radnika Fudbalskog kluba Partizan uputili su javni apel nadležnim institucijama i javnosti sa zahtevom za podršku za, kako je navedeno, oslobađanje FK Partizan.

29.05.2024

09:43

Planeta

(VIDEO) Američke bombe zapalile ljude u Gazi! Stručnjaci tvrde: Oružje korišćeno u napadu na kamp u Rafi je proizveo Vašington!
Planeta

(VIDEO) Američke bombe zapalile ljude u Gazi! Stručnjaci tvrde: Oružje korišćeno u napadu na kamp u Rafi je proizveo Vašington!

Bombe korišćene u izraelskom vazdušnom udaru koji je u nedelju uzrokovao veliki požar u području sa šatorima za raseljene Palestince u Rafi, kad je stradalo najmanje 45 ljudi, napravljene su u Sjedinjenim Američkim Državama, piše “Njujork tajms”. List se poziva na vizuelne dokaze koje su pregledali njihovi i stručnjaci za oružje.

29.05.2024

13:55

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Novi olimpijski bazen za nove šampione!
Futog

Novi olimpijski bazen za nove šampione!

Prеmijеr Miloš Vučеvić i gradonačеlnik Novog Sada Milan Đurić, sa ministrom građevinarstva Goranom Vеsićеm i prеdsеdnicom Pokrajinskе vladе Majom Gojković, obišli su u Futogu završne radove na Sportskom kompleksu u oviru koga je i nov olimpijski bazen.

28.05.2024

18:54