• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.06.2024

15:30

(AUDIO DOKAZ) Evo kako đilasovci kupuju glasove u Novom Sadu! Moja cela porodica, supruga i troje dece smo glasali

Informer/ATA images

Vesti

(AUDIO DOKAZ) Evo kako đilasovci kupuju glasove u Novom Sadu! Moja cela porodica, supruga i troje dece smo glasali

Podeli vest

Velika krađa i kupovina glasova u režiji đilasovaca i opozicije odvija se u Novom Sadu, a dokaz za to je audio snimak koji ekskluzivno objavljujemo.

Naime, na snimku se može čuti kako jedan gospodin iz Novog Sada (svi drugi podaci poznati redakciji) prijavljuje kupovinu glasova u Novom Sadu. Kao glavnog organizatora kupovine glasova, označen je Bojan Kostreš lider LSV. Kako je rečeno, on je kupovao glasove za listu pod brojem 11. 

Ovo je kompletan spisak koalicionih partnera pod brojem 11 u Novom Sadu:

-  Udruženi za slobodan Novi Sad - Srpska koalicija NADA (NOVI DSS, POKS) - Stranka slobode i pravde, Narodni pokret Srbije, Demokratska stranka, SRBIJA CENTAR – SRCE, Pokret slobodnih građana, Zeleno-levi front, EKOLOŠKI USTANAK - ĆUTA, Pokret za preokret, GRAĐANSKI POKRET BRAVO, Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI - Prim. dr Vladimir Vrsajkov, Borislav Novaković - nosilac liste je Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije.

U audio snimku ispod možete čuti kako đilasovci kupuju glasove u Novom Sadu:

- Dobar dan.

- (Devojka oslovljava po imenu gospodina, ime poznato redakciji) ...., Vi ste?

- Da!

- Moje poštovanje. Malopre smo se čuli kada sam Vas pitala da li izlazite na glasanje. Ja sam se dalje konsultovala sa nadređenima. I, da li želite da mi ponovite sve ono što ste mi ispričali u vezi glasanja?

- Naravno, glasao sam ja u deset sati. (Gospodin je zatim kazao mesto glasanja). Moja cela porodica, supruga i troje dece. 

- Da, da, nego Vas pitam za onaj problem koji ste imali i koji ste hteli da prijavite.

- Gospodin Kostreš (prim aut. Bojan Kostreš) kupuje glasove u Novom Sadu.

- Za koga?

- Za njih. Za njihovu opoziciju, za 11.

- Hvala, dalje ću preneti, a Vi ako možete da mi ostavite adresu. i JMBG.

(zatim gospodin ostavlja adresu i JMBG, podaci poznati redakciji)

- Kada budemo imali dalje instrukcije i informacije, javićemo Vam se.

- Važi, hvala!

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija