• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

16.12.2021

19:39

Lekar objavio ultrazvuk stomaka jedne žene i tvrdi: Mislio sam da sam video sve, ALI OVO JE PRAVI ŠOK

Printscreen tiktok

Zanimljivosti

Lekar objavio ultrazvuk stomaka jedne žene i tvrdi: Mislio sam da sam video sve, ALI OVO JE PRAVI ŠOK

Podeli vest

Lekari u Kanadi ostali su zatečeni kada su videli šta se krije u stomaku jedne žene.

Majkl Narvi, lekar u dečijoj bolnici rekao je da mu je na pregled došla žena koja je ima menstrualno krvarenje dugo 14 dana, a od njenog poslednjeg ciklusa bilo je prošlo 49 dana.

Foto: Printscreen tiktok

Lekar objavio ultrazvuk


- Mislio sam da sam tokom svoje prakse video sve, ali ovo je bilo potpuno šokantno. Ultrazvuk je pokazao da se u njenoj jetri krije nešto neverovatno: beba! Dakle, oplođena jajna ćelija stigla je do jetre i tu se ugnezdila - rekao je on.

Ovakva vrsta trudnoće izuzetno je retka, i dešava se kada oplođena jajna ćelija ne ode u matericu već izvan nje i to verovatno preko jajovoda.


Nekada se dešava i da se ćelija zaglavi u samom jajovodu i tada nije moguće održati trudnoću jer je materica mesto predviđeno za razvoj bebe.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija