• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.05.2023

12:55

MEGAN MARKL VIŠE NE IZGLEDA OVAKO! Jedni misle da se OPERISALA, dok drugi nagađaju da kopira Kejt Midlton (VIDEO)

APfoto

Zanimljivosti

MEGAN MARKL VIŠE NE IZGLEDA OVAKO! Jedni misle da se OPERISALA, dok drugi nagađaju da kopira Kejt Midlton (VIDEO)

Podeli vest

Vojvotkinja od Saseksa Megan Markl pokazala je novi izgled koji je mnoge podsetio na Kejt Midlton, a za tu priliku je promenila i frizuru.

Markl je debitovala sa elegantnom ispravljenom frizurom dok se pojavila preko video-linka na TED Talk svog prijatelja fotografa Misana Harimana tokom vikenda, što je izazvalo spekulacije među publikom koja je sve to ispratila na društvenim mrežama.

- Tužna Megan Markle toliko želi da bude Kejt Midlton - napisao je jedan korisnik Tvitera, postavljajući pitanje da li je bivša glumica promenila više od svoje kose.

Drugi je tvrdio da je Markl promenila boju očiju kako bi izgledala kao Kejt.

- Bože. Megan Markl, koja je ljubomorna i opsednuta princezom od Velsa, nosi kontaktna sočiva boje lešnika da bi izgledala kao Kejt.

- Izgleda kao da pokušava da izgleda kao Kejt... to se neće desiti - ogorčeno je tvitovao drugi.

- Megan nije imala plastičnu operaciju. Sve je u vezi sa osvetljenjem, uglovima i konturisanjem. A ispravljanje kose je nešto što rade mnoge crne žene - prenosi NY Post komentar fana.

Pojedini komentatori su ubeđeni da je Megan želela da liči na holivudsku zvezdu:

 - Hoće li da bude Dženifer Lopez, Kim Kardašijan ili Dženifer Aniston? -  stoji u komentarima ispod video-snimka.

Pošto se Megan nije pojavljivala u javnosti poslednjih meseci, mnogi nagađaju da se operisala.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija