• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. R.

29.06.2024

13:29

Bio bih selektor Srbije! On je prvi glasno i jasno rekao da bi zamenio Piksija!

Starsportphoto/ATAIMAGES

EURO 2024

Bio bih selektor Srbije! On je prvi glasno i jasno rekao da bi zamenio Piksija!

Podeli vest

Legendarni fudbaler i fudbalski stručnjak, Mehmed Baždarević (63), ne krije da bi vrlo rado bio selektor Srbije.

Još uvek nije poznato da li će i kada Dragan Stojković Piksi napustiti funkciju selektora "orlova", a već su počeli da se oglašavaju fudbalski stručnjaci koji bi se rado latili tog posla.

Baždarević se nije snebivao, jasno i glasno je rekao da bi seo na klupu Srbije, a ističe da sigurno ima mnogo kandidata za taj posao.

"Voleo bih da imam takve igrače! Biti selektor takve reprezentacije bila bi sigurno velika čast. Ja sam tri godine bio selektor u mojoj zemlji i bio sam srećan. Stvorio bih ozbiljnu priču i projekat koji bih, ako bi do toga došlo, ali o tom potom… Ima tu još ozbiljnijih ljudi koji bi bili kandidati. Ako bih, srećom, to bio ja, prihvatio bih sa velikim zadovoljstvom", rekao je Baždarević za "Sport Klub".

 

Foto: FK Partizan

Baždarević i Kralj

 

Mehmed je nekadašnji reprezentativac Jugoslavije, potom i Bosne i Hercegovine, a bio je selektor svoje zemlje od 2014. do 2017. godine. Poslednji angažman je imao u francuskom Genganu u sezoni 2020/21.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Momirović: Sporazum o slobodnoj trgovini sa Kinom unaprediće investicionu saradnju
Politika

Momirović: Sporazum o slobodnoj trgovini sa Kinom unaprediće investicionu saradnju

Sporazum o slobodnoj trgovini između NR Kine i Srbije, koji je danas stupio na snagu, predstavlja veliki korak za budućnost srpske ekonomije jer ćemo povlašćenim pristupom proizvodima srpskog porekla značajno unaprediti izvozne mogućnosti i konkurentnost kompanija iz Srbije, što će doprineti proširenju investicionih i proizvodnih kapaciteta u našoj zemlji, izjavio je ministar trgovine Tomislav Momirović tokom predstavljanja Sporazuma o slobodnoj trgovini između Srbije i NR Kine u Novom Sadu.

01.07.2024

14:29

Šiptari zbijaju redove posle terorističkog napada u Beogradu! Kurtijevac zapretio: Mi smo spremni...
Politika

Šiptari zbijaju redove posle terorističkog napada u Beogradu! Kurtijevac zapretio: Mi smo spremni...

Šiptarski ekstremista Glauk Konjufca, jedan od najbližih saradnika "premijera" Aljbina Kurtija i takozvani predsednik "kosovskog parlamenta", poručio je da su "institucije jedinstvene po pitanju tri uslova koje je Kurti postavio u Briselu" - priznanje nezavisnosti "Kosova", izručenje Milana Radoičića Prištini i povlačenje pisma koje je Beograd poslao u Brisel.

01.07.2024

14:29

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija