• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.K.

06.08.2024

12:44

Tuga, Ivana totalno utučena! Pogledajte njenu prvu reakciju posle eliminacije (VIDEO)

printscreen

Olimpijske igre

Tuga, Ivana totalno utučena! Pogledajte njenu prvu reakciju posle eliminacije (VIDEO)

Podeli vest

Ivana Španović, svetska šampionka, nije uspela da se plasira u finale skoka udalj na Olimpijskim igrama u Parizu i bila je veoma razočarana.

Španović je najbolji skok imala u drugoj seriji kada je doletela na 6,51, što joj je najbolji rezultat ove sezone. To je u tom trenutku bilo dovoljno za šesto mesto, ali na kraju ne i za finale Olimpijskih igara.

Uhvatila je kamera našu šampionku kada je bilo jasno da se neće boriti za medalju na Olimpijskim igrama. Gledala je razočarano u jednu tačku, samo što ne zaplače, na kraju se sa samo tužno osmehnula i skrenula pogled.  

Pogledajte!

 

 

Ivana je u prvoj seriji prestupila, dok je  poslednjoj seriji pala na 13. poziciju i trebao joj je u tom trenutku skok preko 6,52. Doletela je samo na 6,31 i bilo je jasno da od prolaska među 12 nema ništa. U konačnom plasmanu Ivana je zauzela 16. mesto, dok je Milica Gardašević takođe razočarala, bila je na kraju 18.  Ivana je skoro tokom cele godine imala problem sa povredom Ahilove tetive i nažalost nije mogla Igre da dočeka maksimalno spremna.

Jedinu medalju na Igrama Ivana je osvojila u Riju 2016. godine kada je bila treća.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Iran definitivno pokreće rat protiv Izraela! Da li Vašington treba da strahuje od otvorenog sukoba sa Teheranom?
Live TV

Iran definitivno pokreće rat protiv Izraela! Da li Vašington treba da strahuje od otvorenog sukoba sa Teheranom?

Iran je odlučio da napadne Izrael. Samo se čeka trenutak kada će Teheran sprovesti osvetu za zločin koji je učinio Izrael. Ono što se dešava na relaciji Tel Aviv: Teheran je višedecenijski problem. U poslednje vreme, stvari su kulminirale! Sve više zvaničnika iz Tel Aviva potvrđuje ovu informaciju. Na ovu temu u "Info danu" govorili su Lea Kummer, dugogodišnja dopisnica sa Bliskog istoka i politikolog Vladimir Kljajić.

06.08.2024

16:04

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija