• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Lj.V.

12.08.2024

13:12

Lesor nosi zastavu Palestine? Amerikanac napravio haos, sledeći put će dva puta razmisliti!

profimedia

Olimpijske igre

Lesor nosi zastavu Palestine? Amerikanac napravio haos, sledeći put će dva puta razmisliti!

Podeli vest

Neverovatna situacija dogodila se na Olimpijskim igrama prilikom dodele medalja u muškoj košarci, a glavni akter je centar reprezentacije Francuske Matijas Lesor.

Košarkaši Sjedinjenih Američkih Država pobedili su Francusku rezultatom 98:87 u finalu Olimpijskih igara u Parizu i osvojili zlatnu medalju, a reprezentativac domaćina Olimpijskih igara, Matijas Lesor na dodeli na dodeli medalja ogrnuo se zastavom Martinika, francuske teritorije na Karibima gde se ovaj košarkaš rodio.

Američki komentator NBC televizije, Majk Tirik imao je lapsus pošto je mislio da se radi o zastavi jedne druge zemlje.

Foto: profimedia

 

 

Američki komentator je pomislio da je u pitanju zastava Palestine i naveo da Lesor podržava Palestinu, ipak kasnije je shvatio da se radi o grešci.

- Upravo sam saznao kakvu sam grešku napravio i da sam pomešao zastave Martinika i Palestine tokom ceremonije dodele medalja. Zastave su jako slične, ali su i jasno različite i duboko se izvinjavam zbog greške koju sam napravio pa ću je ispraviti prvom prilikom - objavio je Majk Tiriko.

 

Podsetimo, ovo nije prvi put da Lesor sa sobom nosi ovu zastavu, pre par meseci uradio je isto kada je s Panatinaikosom osvojio Evroligu. On je uvek ponosno isticao odakle dolazi.

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija

(VIDEO) Šta to leti nad Bagdalom?
Srbija

(VIDEO) Šta to leti nad Bagdalom?

Poznato brdo Bagdala u Kruševcu postalo je od sinoć epicentar radosti i uzbuđenja tokom Međunarodnog festivala balona "Kruševac kroz oblake".

10.08.2024

12:23