• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. V.

12.08.2024

11:00

Alkaraz ne slavi srebro: Nisam osvojio zlato, nema tetovaže!

AP/Photo

Olimpijske igre

Alkaraz ne slavi srebro: Nisam osvojio zlato, nema tetovaže!

Podeli vest

Španski teniser Karlos Alkaraz ima tradiciju da svaku svoju titulu ovekoveči tetovažom, ali ističe da to neće učiniti sa srebrom koje je dobio nakon poraza od Novaka Đokovića u finalu Olimpijskih igara u Parizu.

Ove godine je treći reket sveta imao dva razloga da zakaže termin kod tatu majstora. Osvojio je Vibldon i Rolan Garos, ali, kao i selektor vaterpolista Hrvatske, srebro sa Olimpijskih igara neće slaviti.

- Neće biti tetovaže, nisam osvojio zlato. Da sam pobedio u finalu, onda bih se tetovirao. Uvek želim bolje i uvek mislim da mogu bolje. Zaista mislim da sam imao sjajno leto, mada sam mnogo želeo tu zlatnu medalju. Verujem da ću imati šanse da u budućnosti osvojim zlato, ali nikada se ne zna. Rafael Nadal je osvoji zlatnu medalju u Pekingu 2008, a posle nikada nije igrao ni finale - rekao je Alkaraz u Sinsinatiju.

Foto: AP/Photo

Alkaraz, Đoković i Muzeti

Popularni Karlito je učesnik tamošnjeg turnira i jedan od glavnih favorita za osvajanje. Prošle godine je stigao do finala, ali je tamo opet naišao na Novaka i u epskom duelu izgubio.

Ovoga puta najbolji svih vremena ne nastupa, pa su samim tim i Alkarazove šanse znatno veće.

Želim da budem broj 1 na kraju godine. Zato na svaki turnir idem veoma fokusiran. Gledam sve svoje poraze i pokušavam da izvučem pouku iz njih. Konstantno želim da napredujem - rekao je Karlos.

Podsećamo, sa turnira u Sjedinjenim Američkim Državama povukao se i Janik Siner.

Italijan koji zauzima vrh ATP liste još uvek nije zalečio povredu zbog koje je odustao od Olimpijskih igara.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Lučić: Telekom nedostižno prvi, to nam i pripada
Društvo

Lučić: Telekom nedostižno prvi, to nam i pripada

Telekom Srbija Grupa ima prihode koliko svi ostali operateri u svih šest zemalja sa prostora bivše Jugoslavije, ubedljivi smo broj jedan, potpuno nedostižni za konkurenciju, uveliko smo prevazišli region i sada je vreme da osvajamo Evropu i svet, nalazimo se tamo gde i pripadamo, poručio je danas generalni direktor najuspešnije srpske kompanije Vladimir Lučić!

12.08.2024

12:04

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija

(VIDEO) Šta to leti nad Bagdalom?
Srbija

(VIDEO) Šta to leti nad Bagdalom?

Poznato brdo Bagdala u Kruševcu postalo je od sinoć epicentar radosti i uzbuđenja tokom Međunarodnog festivala balona "Kruševac kroz oblake".

10.08.2024

12:23