• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Toppress

18.08.2020

14:00

DEJAN JE KORONA REKORDER: Tri puta je imao pozitivan test, proveo mesec dana u izolaciji A NIJE MU NIŠTA?!

Vesti

DEJAN JE KORONA REKORDER: Tri puta je imao pozitivan test, proveo mesec dana u izolaciji A NIJE MU NIŠTA?!

Podeli vest

Dejan Marković (46) iz Topole ni slutio nije da će postati rekorder u ovoj opštini i to zbog najopasnijeg virusa Kovid 19. Naime, on je proveo više od mesec dana u izolaciji i čak četiri puta testiran, a kako kaže, nije mu ništa

"29. juna mi se pojavila temperatura 37,2 narednog dana  ponovo ista temperatura, nisam želeo da reskiram i otišao sam kod doktora. Pregledali su me, nikakvih više simptoma nije bilo da bi ukazivalo na bolest koju izaziva virus Kovid 19.

Doktorka mi je prepisala lek Hemomicin i vitamine, testiran sam prvi put 08.07. ali i dalje nisam osećao nikave simptome. Prvi rezultat testa čekao sam nekoliko dana, kada je stigao ispostavilo se da sam pozitivan, morao sam u izolaciju i da se pridržavam uputstava iako sem temperature koja se pojavljivala nekoliko večeri nisam imao nikakvih tegoba", počinje svoju priču Dejan Marković i dodaje da je čak tri puta podvrgnut testiranju i sva tri puta isti rezultat - pozitivan.

Foto: Toppress

 

"Tri puta su me testirali i sva tri puta pozitivan test a meni nije ništa, to je neverovatno. Najgore je bilo što moja supruga vidi da sam ja dobrog zdravlja pa mi stalno zapoveda  da nešto radim, a policija redovno zove i proverava da li sam u izolaciji pa muke moje. Jedino što sam radio to su svakodnevni poslovi oko životinja na imanju i onda u svoju sobu na korona odmor, po ceo dan lenčarenje a zdrav ko dren, pa gde to ima", kroz smeh nam priča Dejan.

Foto: TopPres

KORONA MI NIŠTA NE MOŽE: Dejan Marković

Prema njegovim rečima bio je dva puta u izolaciji od po 14 dana i poslednji put sedam dana. Srećom, zadnje četvrto testiranje pokazalo je negativan test i Dejan je najzad odahnuo.

"Svaki put kada bi proverio svoj rezultat putem interneta, i video da je pozitivan ja se toliko iznerviram da ne mogu da vam opišem, pa zar opet mislim se u sebi, a osećam se potpuno zdravo. E sad, kad sam se testirao zadnji put, ne znam dal je zbog pisanja medija ali čim sam se pojavio na portalima ja negativan na testiranju, ali najbitnije je da mogu da se vratim redovnim aktivnostima i normalnom životu", kazao je Dejan.

Od članova porodice, jedino je Dejanov otac pozitivan na virus, ali sa blažim simptomima.

"Otac je hvala Bogu dobro, srećom sve se dobro završilo. Ovaj virus je veoma opasan, dosta je ljudi na žalost izgubilo bitku, ja sam srećan čovek jer me je Bog pogledao, bio sam pozitivan a nisam imao simptome bolesti. Svaka čast našim lekarima, mnogo brinu o nama  i ništa ne prepuštaju slučaju odmah testiranje, da se rade potrebni nalazi, stvarno imam samo pohvalne reči", naglašava Marković.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)
Live TV

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)

Tema Vikend info jutra bila je pitanje koje je kopka gledaoce, ali i goste u studiju, a to je da li psi, generalno životinje, smeju da obitavaju u kafićima i restoranima i da li je opravdano naplaćivanje njihovog boravka u objektu. O tome su polemisali Aleksandar Gavrić iz organizacije Animal Rescue Srbija, modni fotograf Dejan Milićević, Ivan Gavrilović, pevač i veterinar Srećko Radojičić.

27.07.2024

13:17

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set