• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

12.02.2023

07:45

MISLIO SAM DA NEKO PUCA NA MENE! Tri komada betona pala na Oliverov automobil u toku vožnje, JEDAN BIO TEŽAK 5 KILOGRAMA! "Putevi Srbije" objasnili šta se dogodilo!

Faceboook/Oliver Paunović

Vesti

MISLIO SAM DA NEKO PUCA NA MENE! Tri komada betona pala na Oliverov automobil u toku vožnje, JEDAN BIO TEŽAK 5 KILOGRAMA! "Putevi Srbije" objasnili šta se dogodilo!

Podeli vest

Producent Oliver Paunović iz Niša samo čudom je izbegao tragediju kada su na autoputu kod Niša, na njegov automobil "folksvagen tiguan" pala tri komada betona, od kojih je jedan bio težak oko pet kilograma.

- Pomislio sam da neko puca na mene - priča Paunović iz Niša.

Kako navodi Oliver, prvi komad betona udario je u prednje staklo, drugi u panoramski deo na krovu i treći u zadnji deo automobila.

- Bila su tri udarca i ja prvo nisam mogao da shvatim šta se dešava, da li neko puca ili šta, već sam samo video da je staklo oko mene… Ja i dalje ne mogu da tvrdim dok se ne uradi veštačenje da li je to palo sa mosta ili me je neko gađao odozgo. Ja sam odmah stao sa strane nakon incidenta, izašao i nisam video nikoga - priča Oliver za "Blic".

- To su bila tri komada betona. Srećom, imao sam panoramsku zaštitu na krovu gde je pao jedan, jer da je nisam imao mogao je da pogodi mog sina, koji je sedeo pored mene, direktno u glavu - dodaje on.

Ističe da je taj komad betona koji je udario u panoramski deo na korvu bio težak oko 5-6 kilograma.

On je odmah nakon incidenta pozvao Saobraćajnu policiju koja je došla i sačinila izveštaj.

 

 

Oglasilo se JP "Putevi Srbije"

Javno preduzeće "Putevi Srbije" je saopštilo da je na ukrštanju auto-puta Beograd-Niš na petlji Trupale, na kraku petlje za smer Bela Palanka-Vranje u subotu popodne "došlo do odvajanja zaštitnog sloja betona sa konstrukcije nadvožnjaka".

Pošto je policija prijavila otpadanje betona, dežurne ekipe su postavile odgovarajuću privremenu saobraćajnu signalizaciju, navodi se u saopštenju.

 

 

Potom je uveče obavljen hitan vanredni pregled nadvožnjaka i počelo je uklanjanje "nestabilnih delova zaštitnog sloja betona" što će se nastaviti u nedelju, kažu iz "Puteva Srbije".

Preduzeće je najvilo da će "trajna sanacija oštećenja na nadvožnjaku" biti "po uspostavljanju povoljnih vremenskih prilika".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Saša

pre 1 godinu

Isti slučaj samo lokacija Bubanj Potok. Hauba i šofer šajbna. Kod mene u pitanju pasat. To mostovi ne vole vw? ?

Solo

pre 1 godinu

Srpska gradnja na brzaka samo da se uzmu pare a o kvalitetu pitajte Vucica on ce da vam da odgovor jer on je i birao kompanije koje ce da mu rade puteve koji traju godinu dve a onda krpljenje i krpljenje a pored toga nesrece prouzrokovane kao ova sa ovim covekom umalo glavu da izgubi..Zato treba tuziti Drzavu i JP Puteve srbije za materijalnu stetu i kriminalne radnje po bezbednosti nasih ljudi i stranaca....

El Schabany

pre 1 godinu

lijepo ja kazam da je Drobnjak isto sto i Mica u EPs u.....dakle sada treba da budeo srecni kada platimo putarinu i usput ne dobijemo komad betona sa parateta mostova, nadvoznjaka......Svasta!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Oglasio se Lajčak: Nadamo se da će dvojica lidera doći sa vizijom i političkom hrabrošću
Politika

Oglasio se Lajčak: Nadamo se da će dvojica lidera doći sa vizijom i političkom hrabrošću

Specijalni izaslanik EU za dijalog Beograda i Prištine Miroslav Lajčak istakao je, sumirajući utiske od prethodne nedelje kada je boravio u poseti Srbiji i Kosovu, da je sve spremno za današnju novu rundu dijaloga na visokom nivou u Briselu i izrazio nadu da će dvojica lidera doći sa vizijom i političkom hrabrošću koja je potrebna da se dve strane približe njihovoj evropskoj budućnosti.

26.06.2024

09:44

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set