• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

12.04.2021

11:34

OD 19. APRILA MOGUĆ POVRATAK U ŠKOLSKE KLUPE! Brnabić o popuštanju mera!

Društvo

OD 19. APRILA MOGUĆ POVRATAK U ŠKOLSKE KLUPE! Brnabić o popuštanju mera!

Podeli vest

Predsednica Vlade Ana Brnabić istakla je danas da će relaksacija epidemioloških mera uslediti čim to bude bezbedno


Brnabić je, na pitanje novinara da li će doći do popuštanja mera, kazala da se očekuje da se 19.aprila deca vrate u škole.


"Razgovaraćemo tokom ove nedelje i o otvaranju ugostiteljskih objekata u zatvorenom. Ali ne mogu ništa da prejudiciram. Zavisiće od stručnog dela Kriznog štaba i od brojki kovid pacijenata u bolnicama, kao i novoobolelima", objasnila je premijerka.

"Trudićemo da mere budu relaksirane čim to bude moguće i bezbedno", podvukla je Brnabić.

"Krizni štab će o tome još razgovarati ove nedelje, ako se nastavi stabilizacija epidemiološke slike u Srbiji, mi ćemo 19. aprila vratiti nastavu u škole", rekla je Brnabić.

Foto: printscreen



Ona je pojasnila da će se nastava izvoditi na isti način, kao što je bio slučaj od 1. septembra - po smenama, sa manje učenika u odeljenjima, uz obavezu nošenja maski.

"I tako će biti dok ne budemo imali u potpunosti situaciju pod kontrolom i dok ne pobedimo u vakcinaciji, kako bismo mogli da se vratimo normalnom životu", rekla je Brnabić novinarima u Prvoj beogradskoj gimnaziji, gde je prisustvovala predstavljanju novog portala "Moja srednja škola" i prezentaciji pametnih IT kabineta.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija