• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir

06.01.2022

18:20

OGLASILI SE MATEJEVI BABA I DEDA Iz našeg stana je otišao za Beograd, videli smo snimke i OVO NAM JE MNOGO ČUDNO

printscreen

Društvo

OGLASILI SE MATEJEVI BABA I DEDA Iz našeg stana je otišao za Beograd, videli smo snimke i OVO NAM JE MNOGO ČUDNO

Podeli vest

Potraga za Matejem Perišom traje već sedmi dan. Njegovi najbliži se i dalje nadaju da će se vratiti kući i strepe od svakog novog poziva.

Odmah nakon nestanka, njegov otac Nenad Periš stigao je u Beograd, dok je ostatak familije ostao u Splitu, gde čekaju vesti o Mateju.

Njegovi baba i deda po majci žive u Splitu i kako kažu, Matej je živeo sa njima, oni su ga odgajali sa njegovom majkom nakon razvoda.

Kažu i da je Matej dobar momak.

- On je bio drag i kulturan dečko, sportista. Ljubazan i blag, sve naj, naj o njemu svi mogu da kažu. Bio je poslušan, sve je radio što smo ga molil. Bavio se sportom, trčao je svaki dan i išao u teretanu. Ništa loše. Poslednji put smo se videli u sredu, pre nego sto je krenuo za Beograd. Izgrlili smo se i izljubili, odavde je otišao za Beograd sa prijateljima - kažu baba i deda za Kurir.

Oni navode da su im snimci koji su objavljeni čudni, i da nisu sigurni da je na njima njihov unuk.

- Videli smo, nama je čudno da neko nije pozvao kad su videli da trči. Momak koji je trčao jeste ličio na njega, ali nismo sigurni. On je bio čvrst, jak…

Dodaju i da se i slabo čuju sa Matejevim ocem koji je u Beogradu i da su njihova ćerka i on  razvedeni otkad je Matej imao 4 godine.

Na pitanje kako sve podnosi njegova majka, kažu:

Foto: printscreen

Matejev otac Nenad je odmah došao u Beograd

- Teško, očekuje da će Mateja doći kući. Ide stalno na mise, moli se Bogu. Ona je pobožna, sva joj je nada na Boga.

Matejevi deda i baba kažu i da je njegova devojka Sanja bila kod njih na ručku i da se odlično slažu, a o onome što se dešavalo u klubu ne znaju ništa.

Na pitanje da li misle da mu je neko nesto stavio u piće, a da on ništa nije znao o tome. kažu:

- Mi se toga bojimo, moguće da mu je neko nešto stavio u piće. Uvek je dolazio kući normalan i veseo. Nikad nije bilo tragova da je on nešto nedozvoljeno konzumirao, mi bi to videli, mi smo tu stalno sa njim. Za ručkom, za večerom.

Kažu i da nisu izgubili nadu da je Matej živ.

- Nismo izgubili nadu, ali bojimo se. Dosta je dana prošlo od nestanka. On je čvrst, jak i zdrav momak, zdravo se i hranio… Ako je on pri zdravoj svesti i ako mu je glava u redu, pojaviće se. Da je on sad pri zdravoj pameti nikad ne bi mogao da dozvoli sebi da mi ovoliko brinemo i patimo za njim - rekli su na kraju očajni baka i deka nestalog Mateje.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Stojan

pre 2 godine

A zasto bi bilo ko prijavljivao ako mladic trci ulicom. Sta je u tome cudno. Zar da maltretiraju nekog samo zato sto trci ulicom.

sledeća vest

TV

Neprijatelji opkoljavaju Srbiju! Da li je u pitanju špijunaža ili terorizam?
Live TV

Neprijatelji opkoljavaju Srbiju! Da li je u pitanju špijunaža ili terorizam?

Oko Srbije već duže vreme kruže razni špijunski dronovi. Malo - malo pa se posmatraju položaji srpske vojske. Niz incidenata dogodio se 2015. pa sve do incidenta ispred Izraelske ambasade. Mnogo je opasnosti! Da li smo bezbedni? Na ovu temu u "Info večeri" govorili su politički konsultant Vladimir Dobrosavljević, bivši obaveštajac Karlo Dulović i Željko Šajn, novinar "Politike".

04.07.2024

22:24

Evo zbog čega je ubijen Gadafi! Nije istina da je pokušao da uništi dolar! (VIDEO)
Live TV

Evo zbog čega je ubijen Gadafi! Nije istina da je pokušao da uništi dolar! (VIDEO)

Neki kažu da se posledice istorije ne smiruju ni danas. Libija više nije ona zemlja koja je nekada bila. Neki kažu da je danas bolje, a neki da je mnogo gore. Mejlovi HIleri Klinton su procurili i otkrivena je istina zašto je Gadafi skinut sa vlasti, a to je zato što se suprotstavio dolaru. O tome zbog čega je ubijen Gadafi, u emisiji "Info dan" govorili su nekadašnji premijer Srbije Nikola Šainović i Darko Obradović, iz Centra za stratešku analizu.

04.07.2024

18:00

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija