• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

10.05.2023

18:46

EKSKLUZIVNO! OVAKO JE IZGLEDAO KOSTA K. PRE NEGO ŠTO JE NAUČIO DA PUCA! Šeta gradom, a u ruci... (FOTO)

Printscreen

Društvo

EKSKLUZIVNO! OVAKO JE IZGLEDAO KOSTA K. PRE NEGO ŠTO JE NAUČIO DA PUCA! Šeta gradom, a u ruci... (FOTO)

Podeli vest

Na fotografiji se vidi Vladimir K. sa ćerkom i sinom Kostom, dok su još deca bila mala, kako bezbrižno šetaju gradom.

Fotografija je nastala pre desetak godina u centru Beograda, kada je dečakova sestra još bila beba. 

Po svemu sudeći porodica se vraćala iz kupovine cveća, a dečak je uslikan sa sladoledom u ruci pored oca i sestre. 

Foto: informer/printscreen

Kosta K. sa sestrom i ocem

Podsetimo Kosta K. je u školi "Vladislav Ribnikar" ubio iz pištolja osmoro drugova i čuvara škole Dragana Vlahovića, a šestoro ranio. Osim dece među povređenima je i nastavnica istorije.

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Marijan

pre 1 godinu

Dragane, Majmune. Zašto promovišeš ubicu dece Dragane? Šta tvoja majka misli o tome?

Rade

pre 1 godinu

sa sinom Kostom, dok su još deca bila mala. Ko ovo napisa, ume li da govori Srpski ? ? ? ? ? ? ????????????????????????????????????????????????????????

NIKOLALONDONKRAJINA

pre 1 godinu

Osvemu krivo pisete pa i o tome da djete ima sladoled .. djete ima lizalo u obliku odrezane narandze .

Samosvesna građanka

pre 1 godinu

Masovni ubica Kosta K. je Kosta Kecmanović a njegov otac Vladimir K. je Vladimir Kecmanović. Objektivni mediji ne vole i ne poštuju ubice a naročito ne one koji su počinili zločin kakav je počinio Kosta Kecmanović, već su objavili ono što masovni ubica Kosta Kecmanović često pita: objavili su da nekoliko puta dnevno pita da li je postao popularan i objavili su njegovo puno ime i prezime, pa ne razumem zašto drugčiji mediji štite lik i nedelo masovnog ubice Koste Kecmanovića i njegovog oca Vladimira Kecmanovića.

Čak Noris

pre 1 godinu

Kaže bila je u šoku. To znači da više nije. Pa slobodno i nju smestite u psihijatrisku ustanovu, možda će tamo imati dosta vremena da razmišlja šta njeno mezimče ućinilo. Kakva sramota. Pokri se ušima i ćuti, ako možeš da shvatiš šta ti je sin mezimac učinio. Postavi sama sebi pitanje: kako se osećaju porodice ćiju je decu pobio tvoj Kosta Kecmanović. Ako to uspeš da shvatiš, (ali sumnjam) mislim da se više nećeš oglašavatin sa bilokakvim zahtevima.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Kraj: Danci ipak lak zalogaj za "pancere"!
EURO 2024

Kraj: Danci ipak lak zalogaj za "pancere"!

Dašanji program na Evropskom prvenstvu u Nemaćkoj posvećen je dvema utakmicama osmine finala. Švajcarska je savladala Italiju sa 2:0 i izbacila ih sa takmičenja. U istoj fazi takmičenja u Dortmundu se sastaju Nemačka i Danska.

29.06.2024

15:37

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija