• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

08.06.2024

18:02

Četvorosobni dupleks dobila za 9.500 dinara: Obavljeno poslednje izvlačenje u nagradnoj igri "Uzmi račun i pobedi"

printscreen rts

Društvo

Četvorosobni dupleks dobila za 9.500 dinara: Obavljeno poslednje izvlačenje u nagradnoj igri "Uzmi račun i pobedi"

Podeli vest

U petom krugu u okviru nagradne igre "Uzmi račun i pobedi“ izvučeni su dobitnici stanova u Zemunskim kapijama – Bratislav Milosavljević i Vera Kostadinović.

Dobitnik trosobnog stana u nagradnoj igri "Uzmi račun i pobedi" u naselju Zemunske kapije u Beogradu je Bratislav Milosavljević. Mesto prometa računa je Zemun, a visina dobitnog računa je 636 dinara, dok je dobitnica četvorosobnog dupleksa Vera Kostadinović.

Ona je račun platila na Voždovcušp1, a visina dobitnog računa je 9566,52 dinara. Račun je plaćen gotovinski.

Dobitnike stanova u Zemunskim kapijama sa voditeljem Slobodanom Šarencem izvlači veslačica Jovana Arsić.

Pravo učešća imaju svi punoletni građani sa boravištem u Srbiji

Pravo učešća u nagradnoj igri imaju svi punoletni građani sa prebivalištem ili boravištem u Republici Srbiji, a procedura registracije za učešće je vrlo jednostavna.

Nakon preuzimanja i instaliranja aplikacije, potrebno je da napravite korisnički nalog. Neophodno je uneti broj mobilnog telefona, ime i prezime, mesto, adresu i broj lične karte i označiti polja koja potvrđuju da je reč o punoletnoj osobi i da prihvata pravila nagradne igre i privatnosti.

Nakon klika na dugme "Registracija", učesnik će na broj mobilnog telefona dobiti SMS poruku sa kodom koji je potrebno uneti u aplikaciju i završiti kreiranje profila.

Svaki građanin, pored svog, u aplikaciji može da otvori još četiri naloga – primera radi za članove svoje porodice, što će olakšati starijim licima i drugim licima kojima je potrebna pomoć s novom tehnologijom, da učestvuju u nagradnoj igri.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija