• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

28.07.2024

14:32

Pukovnik u penziji izdaje sobu za 380€, a ima i spisak zahteva! Svi u šoku! (FOTO)

Shuterstock

Društvo

Pukovnik u penziji izdaje sobu za 380€, a ima i spisak zahteva! Svi u šoku! (FOTO)

Podeli vest

Mnogi podstanari su u potrazi za stanovima, a na društvenim mrežama se svakodnevno pojavljuju novi oglasi koji u mnogome šokiraju korisnike kako zbog cene najma tako i zbog zahteva pojedinih stanodavaca.

U jednoj Fejsbuk grupi za izdavanje stanova pojavio se oglas za izdavanje sobe koji je nasmejao mnoge članove. Sudeći po reakcijama mnogi su pomislili da je ovo šala, ali i većina njih je bila u šoku zbog zahteva stanodavca.

- Izdajem luks sobu u samom centru Beograda. Soba je moderno opremljena po najnovijim standardima. Traži se po mogućstvu ženska osoba koja bi povremeno i nešto skuvala i počistila u mom delu stana. Može i muško ako je dobar s metlom i usisivačem. Televizor u sobi na slici, nažalost, ne radi jer ga je prethodni stanar pokvario. U dnevnoj sobi gde ja boravim postoji isto televizor i može se gledati po unapred zajednički utvrđenom rasporedu. Ja redovno gledam Slagalicu, Dnevnik i Žikinu šarenicu. Slagalicu možemo gledati zajedno, ali samo ako ćutite i ne govorite naglas rešenja igara. Kupatilo je zajedničko - navodi se u oglasu i dodaje:

Foto: Prinstscreen Facebook

 

- Ja živim s mojim psom te kućni ljubimci apsolutno ne dolaze u obzir jer je moj pas vrlo ljubomoran. Bitno mi je da budući stanar nije bučan jer sam ja čovek u godinama i potreban mi je mir i san. S obzirom da sam pukovnik u penziji, kod mene je disciplina i higijena na prvom mestu te i od vas očekujem isto.

Foto: Prinstscreen Facebook

 

 

Stanodavac je istakao i jednu molbu.

- Povremeno bih zamolio da stanar izađe iz stana jer mi dvaput mesečno dolaze moje prijateljice sa Bežanije pa im ja spremam večere i igramo domine do kasno u noć, oko 22 sata - napisao je on i nastavio:

- Cena kirije je 380 evra plus depozit. Voda je po potrošnji, bojler je na žetone radi uštede energije, a i vremena, jer ne volim kad mi se stanari tuširaju po sat vremena.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija