• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.K.

28.07.2024

14:42

Pljušte otkazi u Parizu! Još jedan teniser odustao, Alkarazu lakši put

Tanjug/AP

Olimpijske igre

Pljušte otkazi u Parizu! Još jedan teniser odustao, Alkarazu lakši put

Podeli vest

Britanski teniser Kameron Nori se povukao sa Olimpijskih igara u Parizu.

Odustao je od takmičenja samo nekoliko sati pre prvog meča, kako je rekao zbog povrede. On je treći teniser koji je odustao od takmičenja posle Aleksa de Minora i Huberta Hurkača. 

"Nažalost, morao sam da odustanem od takmičenja na Olimpijskim igrama zbog povrede. Nadam se da ćemo se uskoro opet videti", poručio je Nori na društvenoj mreži X.

Karlosu Alkarazu je sad lakši posao u nastavku takmičenja, jer je Nori bio jedan od njegovih potencijalnih rivala.

Foto: EPAIMAGES

Kameron Nori

 

Francuzi nastavljaju da briljiraju. Norija je zamenio Petros Cicipac, brat Stefanosa Cicipasa, koji trenutno u singlu nije rangiran dok mu je najbolje mesto 727. Nori je u prvom kolu trebalo da se sastane sa Holanđaninom Talonom Griksporom, koji će sad imati mnogo lakši posao. Petros je na turniru zbog dubla, gde učestvuje sa bratom Stefanosom, a u singlu ima samo jedan odigran meč ove godine.

 

 

I australijski teniser Aleks de Minor je odustao od  singla na Olimpijskim igrama u Parizu zbog povrede kuka koju je zadobio tokom Vimbldona, De Minor je trebalo da nastupa protiv Nemca Jan-Lenarda Štrufa, zatim mu je potencijalni rival bio Alkaraz u četvrtfinalu. Španac baš ima sreće.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Nišlija godinama mislio da ima upalu uha, a u glavi mu je rastao redak tumor: Isti simptomi su se stalno ponavljali!
Društvo

Nišlija godinama mislio da ima upalu uha, a u glavi mu je rastao redak tumor: Isti simptomi su se stalno ponavljali!

"Doktor mi je rekao da sednem. Kazao mi je da je u pitanju tumor. Benigni, na glavnom nervu koji je odgovoran za sluh, lice i ravnotežu. Tražio sam čašu vode. Potom sam se onesvestio. Zbog saznanja. Postavljena je sumnja da je u pitanju vestibularni švanom, retka vrsta spororastućeg tumora u visni unutrašnjeg slušnog kanala“, priča u svojoj ispovesti mladić iz Niša N. P. (23) koji je oko četiri godine tragao za dijagnozom.

28.07.2024

15:41 >> 15:42

TV

Otkriven pravi cilj posete Netanjahua Americi! Tramp je jedini čovek koji može da spreči masovni nuklearni rat?
Live TV

Otkriven pravi cilj posete Netanjahua Americi! Tramp je jedini čovek koji može da spreči masovni nuklearni rat?

Da li će biti rata ili neće, a ako će biti, pod kojim uslovima? Ako pitate Donalda Trampa, on zna da će doći do velikog rata na Bliskom istoku ako on ne dođe na vlast. Ako izaberu Trampa, navodno, rešiće se svi svetski problemi, ali ako on ne bude izabran, čovečanstvo će se suočiti sa Trećim svetskim ratom. Na ovu temu u "Info danu" govorili su analitičar prof. dr Miloš Laban i filozof, prof. dr Boris Bratina.

28.07.2024

16:39

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija