• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

29.07.2024

19:11

Pare samo pljušte! Amerikanac pokazao kako se srpski konobar ispraća u penziju (VIDEO)

Tik Tok/prntscreen

Društvo

Pare samo pljušte! Amerikanac pokazao kako se srpski konobar ispraća u penziju (VIDEO)

Podeli vest

Amerikanac Džibri Bel, koji već neko vreme boravi u Srbiji i koji je poznat na društvenim mrežama gde stalno objavljuje snimke u kojima veliča našu zemlju i ljude, nedavno je posetio jednu kafanu i ispratio u penziju svog omiljenog konobara!

Naime, konobar Žarko, nakon decenija rada u istoj kafani, treba da se penzioniše, a ovaj simpatični Amerikanac je rešio da ga obiđe i ukaže mu svoje poštovanje na njegov poslednji radni dan.

- Još jedan prelepi dan u Beogradu, a danas idem u moju omiljenu kafanu. Tamo radi jedan čovek, Žarko. On ima najbolji odnos prema gostima i ima tako divan, pozitivan stav. Danas se penzioniše, danas mu je poslednji dan. Radio je 65 godina u ovoj kafani, tako da idem da mu dam 65 Nikole Tesle - ispričao je Džibri u snimku, pokazavši na gomilu novčanica od 100 dinara sa likom Nikole Tesle.

Foto: Tik Tok/prntscreen

 

 

- Gde si, Žarko? Gde si, brate moj?! Jel si dobro?! - upitao ga je veselo kada je ušao u kafanu.

- Vrlo dobro - odgovara Žarko isto tako srdačno i dodaje:

- Ceo svet priča o tebi - Australija, Njujork, Kanada... Svi pitaju za tebe. Izvolite sesti! - kaže mu ljubazno i rukom pokazuje slobodan sto.

@jibribell This guy žarko is my favorite waiter in all of Serbia. I’m sad he wont be work anymore but happy to have met him. #serbia ♬ original sound - Jibri Bell

Džibri je naručio roštilj i uživao u njemu.

- Ćevapi, kobasica... - mljackao je zadovoljno.

Nakon obroka obratio se Žarku:

- Ti imaš najboljoi odnos prema gostima, da li voliš Nikolu Teslu?

- Naravno - odgovara Žarko.

- Ovo je Nikola Tesla, gledaj ovo! - kaže on vadeći svežanj novčanica.

- Ne, ne, ne - brani se ljubazni konobar.

- Srbije do Tokija. 1, 2, 3, 4, 5... 65, brate... - broji Džibri dok Žarko sa širokim osmehom šeretski komentariše:

"Pogledajte ovo - moj odmor! Australija, Njujork, Kanada, Nemačka...".

- Ti si najbolji, da li znaš? - pita Džibri.

- Sad znam kad si mi ti rekao - kaže Žarko zahvaljujući se.

Foto: Tik Tok/prntscreen

 

 

Džibri je inače srpskoj javnosti postao poznat pre nekoliko godina kao član muzičkog benda iz Amerike "Black Serbs" - "Crni Srbi", ali i kao suprug Srpkinje Mione iz Niša, s kojom je živeo u Americi. Iako nažalost njihova ljubav nije potrajala, ljubav prema Srbiji je ostala.

Na mrežama on stalno objavljuje snimke u kojima priča kako uživa u našoj hrani, ljudima i gostoprimnstvu, a nedavno je objavio da će se u našoj zemlji zadržati duže vreme.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

TV

Da li treba vratiti obavezni vojni rok u Srbiju? Kapetan Dragan ima interesantno rešenje za našu omladinu!
Live TV

Da li treba vratiti obavezni vojni rok u Srbiju? Kapetan Dragan ima interesantno rešenje za našu omladinu!

2011. ukinuto je obavezno služenje vojnog roka. Nakon toga krenulo je nešto što se bliži savremenim normama. Da li se u Srbiju vraća obavezno služenje vojnog roka? Kakve će biti mogućnosti, a kakvi modeli služenja u emisijij "Otvoreni studio" govorili su Dragan Vasiljković iz fondacije "Kapetan Dragan", Mile Rosić ispred udruženja heroja Košara i Paštrika i pukovnik u penziji Sreten Egerić.

29.07.2024

18:43

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija