• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

21.08.2024

15:28

Mama nisi sama - 720.000 dinara za samohrane roditelje

printscreen

Društvo

Mama nisi sama - 720.000 dinara za samohrane roditelje

Podeli vest

Fondacija Humana srca je početkom juna pokrenula konkurs „Mama nisi sama“, namenjen svim samohranim roditeljima. Pravo na učešće su imali svi samohrani roditelji, koji su se prijavljivali popunjavanjem obrasca, kao i prilaganjem relevantne dokumentacije i dokaza o statusu samostalnog vršenja roditeljskog, odnosno starateljskog prava.

Dobitnici konkursa su objavljeni 15.avgusta, a nagrada su vaučeri od 10.000dinara, koji mogu
da se potroše u poznatom lancu drogerija širom Srbije. Iako je prvobitna ideja bila dodela vaučera za 50 dobitnika, zbog velikog interesovanja i zainteresovanosti javnosti za konkurs, taj broj je na kraju porastao do 72 dobitnika i 720.000 dinara, koje će roditeljima pomoći u danima pred školu.


- Svi znamo da polazak pred školu predstavlja veliko uzbuđenje za roditelje, ali i veliki trošak. Biti samohrani roditelj nije lako, ali ako se svi udružimo, kroz akcije i pomoći kao što je ova naša, možemo im pokazati da u toj svojoj borbi nisu sami. Fondacija Humana srca je uvek bila i biće stub oslonac za sve one kojima je takva pomoć najpotrebnija - istakla je Danijela Vasilijević, osnivač Fondacije.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

Hronika

Za mržnju u Srbiji nema mesta! Ženi koja je pretila vlasniku poslastičarnice "Pelivan" određeno zadržavanje!
Hronika

Za mržnju u Srbiji nema mesta! Ženi koja je pretila vlasniku poslastičarnice "Pelivan" određeno zadržavanje!

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave za tehniku, Službe za borbu protiv visokotehnološkog kriminala u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, Posebnim odeljenjem za borbu protiv visokotehnološkog kriminala uhapsili su Lj. K. (1968) iz Beograda zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo izazivanje nacionalne, rasne i verske mržnje i netrpeljivosti.

21.08.2024

17:24

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Terzić zagrmeo! Očekivao sam bolju Zvezdu!
Crvena zvezda

Terzić zagrmeo! Očekivao sam bolju Zvezdu!

Očekivao sam bolju igru Crvene zvezde, a sve priče o teškom gostovanju u Bodeu su se ispostavile kao tačne, poručio je Zvezdan Terzić, generalni direktor crveno-belih nakon što je Bode Glimt savladao izabranike Vladana Milojevića.

21.08.2024

11:18

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija