• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

09.09.2024

20:06

SREĆAN KRAJ POTRAGE! Pronađen mali Vukašin iz Pančeva!

printskrin

Društvo

SREĆAN KRAJ POTRAGE! Pronađen mali Vukašin iz Pančeva!

Podeli vest

Učenik drugog razreda OŠ "Sveti Sava" u Pančevu koji je nestao posle nastave je pronađen.

Ova informacija je iz MUP-a potvređena za Blic.

Kako se navodi, dečak je nađen živ i zdrav.

Podsetimo, dečaku se svaki trag izgubio oko 17 sati kad su se završili časovi. Dečak inače živi u naselju Nova Misa u blizini škole. Celo naselje je prema saznanjima Telegrafa satima bilo na nogama, policija je patrolirala tim delom Pančeva, a građani su bili uznemireni.

RTV Pančevo je prenela da je policiju o nestanku dečaka obavestio direktor škole kome se prethodno obratio otac mališana.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija