• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

16.09.2024

09:22

"Neće se ponoviti 2014." Direktor JP 'Srbijavode' obišao poplavljena mesta u trsteničkoj opštini

Informer

Društvo

"Neće se ponoviti 2014." Direktor JP 'Srbijavode' obišao poplavljena mesta u trsteničkoj opštini

Podeli vest

Direktor JP „Srbijavode“ Goran Puzović izjavio je u Trsteniku da je trenutno najkritičnija situacija u Jagodini, Trsteniku, Brusu, Kosjeriću, Sokobanji gde je došlo do izlivanja reka, kao i da se talas kreće ka Kuršumliji, Prokuplju i Doljevcu.

Puzović je zajedno sa predsednicom Opštine Trstenik i njenim saradnicima obišao kritična naseljena mesta opštine.

- Neće se ponoviti 2014. Mnogi gradovi su dobro zaštićeni. Ove padavine su po količini blizu omim iz 2014. ali nisu bile frontalne - rekao je Puzović.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Crno im se piše! Zaharova najavila haos Velikoj Britaniji!
Planeta

Crno im se piše! Zaharova najavila haos Velikoj Britaniji!

Ruska strana će pronaći način da podseti Britaniju koliko je bila uprljana svojim interakcijama sa nacistima izjavila je danas portparolka ruskog Ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova, komentarišući izjavu britanskog kolege Dejvida Lamija, koji je Rusiju uporedio sa fašističkom državom.

16.09.2024

23:00

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija