• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

17.09.2024

07:38

"Vučićeve mere za KiM dobro osmišljene"! Rodić: Sada će i Albanci morati  da razmišljaju kada prelaze administrativnu liniju (VIDEO)

printskrin

Politika

"Vučićeve mere za KiM dobro osmišljene"! Rodić: Sada će i Albanci morati da razmišljaju kada prelaze administrativnu liniju (VIDEO)

Podeli vest

Novinar Filip Rodić pohvalio je pet mera koje je predsednik Srbije Aleksndar Vučić doneo po pitanju južne srpske pokrajine Kosova i Metohije, te posebno istakao poslednju tačku

- Što se tiče mera za KiM koje predstavio predsednik Vučić, najbitnije je to da one deluju osmišljeno i razrađeno. Mora se imati u vidu da je prostor delovanja dosta sužen i da te mere ne mogu biti u meri kako bi možda većina naroda želela ali politika je umetnost mogućeg i mislim da je ovo ono što je moguće. Meni se posebno sviđa tačka pet, jer Kurti od dolaska na vlast non-stop priča o reciprocitetu, pa na ovaj način možda mi uvodimo neku vrstu reciprociteta jer su do sada Srbi morali da se misle kad prelaze tu administrativnu liniju šta će i kako će da im se desi kad budu na svojoj dedovini, a sada će i Albanci morati da počnu da razmišljaju o tome! -objasnio je Rodić.

Podsećmo, mere koje Srbija zahteva su podeljenie u 5 poteza, a više možete čitati OVDE.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Hitno! Hteo da ubije Putina i Kima! Obavljene stravične vesti iz SAD: Raut u Ukrajini izneo jezive planove!
LUDILO

Hitno! Hteo da ubije Putina i Kima! Obavljene stravične vesti iz SAD: Raut u Ukrajini izneo jezive planove!

Rajan Vesli Raut, osumnjičeni za pokušaj ubistva kandidata na predstojećim predsedničkim izborima u SAD Donalda Trampa, pretio je da će ubiti lidere Rusije i Severne Koreje, Vladimira Putina i Kim Džong Una, objavio je list „Volstrit džornal“, koji je razgovarao sa Amerikankom Čelsi Volš, koja se nekoliko puta sastala sa Rautom u Kijevu 2022. godine.

17.09.2024

10:10

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija