• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Telegraf

03.10.2024

10:29

Evo šta možete da kupite do 50.000 € u Beogradu: Golubarnik u novogradnji, ili ništa?

Shuterstock

Društvo

Evo šta možete da kupite do 50.000 € u Beogradu: Golubarnik u novogradnji, ili ništa?

Podeli vest

Ako pitate običnog čoveka, koji je u potrazi za sopstvenom nekretninom, tržište se nikada neće vratiti na staro. Ukoliko pitate stručnjake, ubeđivaće vas da se tržište nekretnina smiruje. Nas je pak zanimalo, ima li išta više do 50.000 evra u Beogradu.

Odgovor je 106 stanova, na osnovu jednog sajta za prodaju nekretnina, a ponuda je šarenolika: od "golubarnika" veličine 10 kvadrata do stana u novogradnji. Kada se napravi presek, maksimum koji možete da dobijete za ovu cifru je 49 kvadrata.

Novogradnja, ali potkrovlje

Stan u novoj zgradi na Altini, sa rokom za završetak radova do 31. decembra, prodaje se za 48.000 evra. Stan je u potkrovlju i ima 30 kvadrata, što znači da ga cene 1.600 evra po kvadratu.

Sastoji se od predsoblja, dnevne sobe sa kuhinjom, terasom i kupatilom.

Foto: Shuterstock

 

 

Zgrada je u procesu legalizacije.

"Golubarnik" na top lokaciji: 31.850 evra

Za ovu cifru dobijate stan u Balkanskoj ulici od 10,5 kvadrata plus galeriju od 8. Ipak stan više deluje kao ostava koja je pretvorena u objekat za život.

U prilog tome govori i da "stan" ima spremne papire za uknjižbu.

Oskudno namešten, sa starim dvosedom, jednim stolom i metalnim stepenicama koje vode do galerije zaista ne ostavlja utisak nekretnine koja je na top lokaciji.

Takođe, u oglasu se navodi da je pogodan za studente.

Gde ima kvadrat ispod 1.000 evra?

Naišli smo i na stan od blizu 50 kvadrata (tačno 49) koji se prodaje za 47.500 evra ili ti 969 evra po kvadratu.

Kako se navodi, reč je o hitnoj prodaji a nekretnina se nalazi u naselju Gaj u Barajevu.

Sastoji se od hodnika, dnevnog boravka sa kuhinjom, kupatila, terase i dve sobe.

Takođe, stan je održavan i uknjižen.

Inače, većina nekretnina na koje smo naišli imaju oko 20-25 kvadrata, dok par stanova koji se kreću oko 40 kvadrata do 50.000 evra mogu jedino da se nađu u Padinskoj Skeli, Krnjači, Barajevu...


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Teretnjak poznate marke povučen sa tržišta Srbije!
Društvo

Teretnjak poznate marke povučen sa tržišta Srbije!

Teretna vozila robne marke Volvo model FL/FE/DE (3) u varijantama: A3-MDV, TYPE-FL, EM-EU6, OBDEP-E, ENG-D5/ENG-D8; A4-MHDV, TYPE-FE, EM-EU6, OBDEP-E, ENG-D5/ENG-D8; 17-VPT, TYPE-DE, EM-EU6, OBDEP-E, ENG-D8 opozvani su sa tržišta Srbije zbog opasnosti od povreda.

03.10.2024

10:09

sledeća vest

TV

Mrzitelji bi opet da vrše ekonomski genocid nad Srbijom! Spasić: Oni bi ubili nekoga, samo da dođu na vlast! (VIDEO)
Live TV

Mrzitelji bi opet da vrše ekonomski genocid nad Srbijom! Spasić: Oni bi ubili nekoga, samo da dođu na vlast! (VIDEO)

Nebojša Zelenović, predstavnik opozicije i kopredsednik stranke "Zajedno", rekao je da treba stupiti u generalni štrajk i da treba sve da stane, na taj način pozivajuću na haos i rušenje svega onoga za šta se Vučić gotovo deceniju i po bori. O tome su u Info jutru govorili prof. Goran Puzić i predsednik centra za bezbednosnu i međunarodnu politiku, Zoran Spasić.

03.10.2024

10:25

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Počinje 13. Beogradski Šopen fest!
Kultura

Počinje 13. Beogradski Šopen fest!

Šopenovi dani, trinaesti po redu, posvećeni jednom od najvećih kompozitora svih vremena, Frederiku Šopenu, počeće večeras koncertom trija Amon, koji će izvesti Klavirski trio u g-molu, kao i koncertom pijaniste Dinka Blagojevića koji će svirati dela Šopena i Baha, saopštili su danas organizatori.

02.10.2024

13:06

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija