• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

27.10.2024

16:42

Bacanje bidermajera pada u zaborav? Mlade u Srbiji pokrenule nove svadbene običaje

Shutterstock

Društvo

Bacanje bidermajera pada u zaborav? Mlade u Srbiji pokrenule nove svadbene običaje

Podeli vest

Pored negovanja starih srpskih običaja, u poslednje vreme se dešava da mladi na ceremoniji predstave i neke nove trendove! Tradicionalnom hvatanju bidermajera preti da padne u zaborav, jer postoji mnoštvo novih ideja.

Na društvenim mrežama se često dele snimci sa venčanja, na kojima možemo uočiti puno nesvakidašnjih radnji. Na primer, devojke se umesto bacanja bidermajera, odlučuju da isti zaključaju u kutiju koju može otvoriti samo jedan od velikog broja ključeva.

Jedna mlada u Srbiji je ipak odlučila da bude kreativnija. Na platformi "Tik Tok" je ubačen snimak "hvatanja bidermajera" sa njenog svadbenog veselja.

U veliku kutiju je ubacila papiriće sa ispisanim imenima svih neudatih devojaka koje prisustvuju venčanju, kako bi nasumičnim izvlačenjem "predvidela" koja od njih će se sledeća udati!

Pratioci na društvenim mrežama još nisu videli ovako nešto, a mišljenja su im podeljena.

- Pa koliko se tuku zbog bidermajera na nekim svadbama i bolje da bude ovako - glasi jedan od komentara ispod videa.

Ukoliko vam se ni ova ideja ne dopada, možete pratiti savet mlade koja je narednu nevestu odabrala "sistemom eliminacije".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Tramp pokreće totalni rat protiv ovih?! Kada pobedi, spremio je žestoku osvetu: Evo šta su mu uradili u samom finišu kampanje!
REPUBLIKANCI BESNI

Tramp pokreće totalni rat protiv ovih?! Kada pobedi, spremio je žestoku osvetu: Evo šta su mu uradili u samom finišu kampanje!

Ako Donald Tramp postane novi predsednik Sjedinjenih Američkih Država, on će pokrenuti „totalni rat“ protiv britanskog premijera Kira Starmera zbog navodnog mešanja Laburističke partije u američke izbore u korist potpredsednice Kamale Haris, prenosi Dejli mejl pozivajući se na neimenovane izvore iz Konzervativne partije.

28.10.2024

07:10

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija