• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Tanjug

15.03.2020

08:28

VUČIĆ VEČERAS U 20h JAVNOSTI SAOPŠTAVA VEOMA BITNU ODLUKU! Evo šta će sve predsednik Srbije uraditi pre toga!

Politika

VUČIĆ VEČERAS U 20h JAVNOSTI SAOPŠTAVA VEOMA BITNU ODLUKU! Evo šta će sve predsednik Srbije uraditi pre toga!

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratiće se javnosti večeras u 20.00 sati, nakon niza sastanaka koje će imati tokom dana

 

Predsednik jutros razgovara sa premijerom Mađarske Viktorom Orbanom.

Vućić će u 12.00 sati imati sastanak sa službama bezbednosti, a u 18.00 sa patrijarhom Irinejom.

U 19.00 časova predviđen je sastanak sa članovima zdravstvenog Kriznog štaba za praćenje korona virusa.

Nakon toga očekuje se da saopšti odluku o merama koje će biti preduzete u cilju zaštite stanovništva od širenja korona virusa.

Predsednik Vučić danas treba da donese odluku o tome da li će biti uvedena upotreba Vojske Srbije u civilne svrhe.

Predsednik je sinoć primio procenu Ministarstva odbrane da rizici i pretnje povodom pandemije korona virusa zahtevaju donošenje hitnih mera iz nadleznosti predsednika Srbije.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
kovabbrs

pre 4 godine

Prvo da se zatvore vrtici i osnovna skola jer to su mnogo mala deca da bi im neko objasnio da nediraju oci, usta i nos. Tako cete zaustaviti sirenje jer imam decu i znam da su mi svi virusi u kucu dolazili iz vrtica. Samo pametno.

Vlado

pre 4 godine

Paničaru, zašto lupetaš i ne slušaš stručnjake poput dr. Kona???!!! Jel ti bez škole znaš više od njega i celog tima lekara???!!!

Srb

pre 4 godine

Pa zašto se ne obrati ranije ako ima nešto važno da kaže,nedelja je svi se posle podne vraćamo na poslove,,kako prema BG tako i prema drugim većim gradovima

Dragan

pre 4 godine

Pa neka roditelji i dalje ne dozvoljavaju da se deca vakcinišu. Jel' još uvek nekom smešno riblje ulje koje smo dobijali u školi?

beg

pre 4 godine

Sidji vise covece sa TV ekrana, pusti nas da gledamo i druge stvari, ne samo tebe,

Ja

pre 4 godine

U čemu je prob, prebaciš tv na N 1 i tamo gledaš Đikija koji je bio poznati gradonačelnik BG a tamo Vučića nema !!!!!!??????

branko

pre 4 godine

Bolje bi mu bilo da ćuti. Užas, kako je do bola patetičan.

VBŠuSr

pre 4 godine

Pa hvala bogu da nam se predsednik obraća i informiše nas, onda nema mesta panici. Inače reče Si đi Ping da zna odakle je došao virus u Kinu i da će svi dobiti nešto lepo po zasluzi nazad, he he he

sledeća vest

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

"Orlovi", pokažite kako se "gine" za dres Srbije!
Fudbal

"Orlovi", pokažite kako se "gine" za dres Srbije!

"Ovi momci koji su ovde treba šansu da iskoriste. Momci koji se budu pokazali - neće ih niko i ništa pomeriti iz tima“, poručio je selektor Dragan Stojković pred utakmicu sa Španijom (0:0). Shvatili su poruku i pokazali kako se "gine" za reprezentativni dres.

08.09.2024

06:30

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija