• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

22.10.2021

14:27

Đilasov tajkunsko-mafijaški kartel napada sina predsednika!

Tanjug

Politika

Đilasov tajkunsko-mafijaški kartel napada sina predsednika!

Podeli vest

Opet su naslovne strane Đilasovih i Šolakovih tabloida stavljene u funkciju sramnih, bezumnih i kukavičkih poternica za članovima porodice Aleksandra Vučića. Onih koji su im krivi samo zbog prezimena koje nose. I ta "krivica" je za tajkunsko - mafijaški kartel uvek najbolji razlog da iznova raspišu svoj prljavi lov na glave svakog ko se preziva Vučić, rekao je član Predsedništva Srpske napredne stranke Vladimir Orlić

Danas je to nova pretnja upućena sinu predsednika Srbije. I velika fotografija, da ne bude zabune kod izvršilaca iz političke i kriminalne kanalizacije - čija se glava lovi. I kao naslovna poruka, nova velika laž - da posluži kao poziv bandi tajkunskih plaćenika, objava da je lov ponovo otvoren. Kakvu to "opasnost" od pominjanja imena jednog mladića navodno osećaju klevetnici i spletkaroši na žeton, koji sami to ime pominju po milioniti put, razvlače po svojim bezbrojnim medijima svakodnevno, štampaju na svojim naslovnim stranama kako im se prohte? "Opasnost" da će ih pristojna Srbija na tu podlost nazvati najobičnijim bednicima, što i jesu, pa će onda bednici tajkunski da se osete uvređeno? Jeste, mnogo je "opasno". Toliko glupa, bezočna i providna laž čak i ne pokušava da pokrije suštinu: da služi samo kao stepenik za još jedan krug hajke, maltretiranja jedne porodice i iživljavanja nad bližnjima čoveka kog ne mogu da pobede ni glasovima, n radom, ni rezultatima, niti na bilo koji drugi način. 

Narodu u Srbiji dali su samo još jednu potvrdu: da se podlim i neljudskim napadima na tuđu decu u ovoj zemlji uvek bavi isključivo jedna ista strana. I nisu ovde tema tajkunski mediji i uposleni izvršioci prljavih radova za mesečnu platu, tema su njihove gazde i vlasnici. Taj lopovski kartel iz bivšeg režima, to tajkunsko preduzeće, na čelu sa Đilasima, Šolacima i njihovim Marinikama - oni su ti koji svoju nemoć da politički pobede Aleksandra Vučića pretaču u divljački progon dece, brata i roditelja. Jedino oni. I to je baš svakome jasno.

Jasno je zato i zašto posle svakog ovakvog napada najgorih među najgorima, podrška poštene i pristojne Srbije svom predsedniku i njegovoj politici biva - samo jača. Jer ako je takvim beskrupuloznim nitkovima on najveća prepreka da u ovoj zemlji ponovo postanu gospodari života i smrti, onda je upravo Aleksandar Vučić - najbolji garant da državu uopšte sačuvamo. Da Srbije sutra uopšte bude. Da se u njoj poštuju svačija deca, svačiji roditelji, da se ceni rad, rezultat i ono što narodu ostavljamo. Da se gradi budućnost. A da se vreme mraka, pljačke i gaženja preko tuđih života od strane tajkunskih štetočina ostavi u prošlosti, nepovratno.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Jelenaa

pre 2 godine

Jasno je od pocetka da je ovo pokusaj opozicije da se ocrni predsednik i njegova porodica i da se na taj nacin predsednik slomi

vođin zanosač muda u krivini

pre 2 godine

Не дирај ми председника, крв ти јебем!

Saradžogla

pre 2 godine

Моје се зна ... Орлићу,јебо те Ђилас!Да те јебо Ђилас! ... Допринео си да је програм рада наше странке СНС: - Уааа Ђилас!И ништа више!Да се ја питам добио би ти ногу у дупе и марш из странке!Везао бих те као мечку Божану и водао по београдским селима да објасниш ГДЕ ЈЕ КАНАЛИЗАЦИЈА?Да ли ће овде кренути када Вучић потпуно обнови његову Босну?Поклонио им је наших МИЛИЈАРДУ ЕВРА СРБИЈЕ што је изнела Премијерка због чега сада трпи критике.

Gile

pre 2 godine

Deca su svetinja i niko ne bi smeo da ih koristi u dnevno politickim obracunima. Nazalost ovi iz takozvane opozicije nemaju obraza, morala, ljudskosti vec u svojoj nemoci oni potezu za tako niskim udarcima da to stvarno je za svaku osudu. Zato se nalaze na politickom otpadu!

sledeća vest

TV

Neprijatelji opkoljavaju Srbiju! Da li je u pitanju špijunaža ili terorizam?
Live TV

Neprijatelji opkoljavaju Srbiju! Da li je u pitanju špijunaža ili terorizam?

Oko Srbije već duže vreme kruže razni špijunski dronovi. Malo - malo pa se posmatraju položaji srpske vojske. Niz incidenata dogodio se 2015. pa sve do incidenta ispred Izraelske ambasade. Mnogo je opasnosti! Da li smo bezbedni? Na ovu temu u "Info večeri" govorili su politički konsultant Vladimir Dobrosavljević, bivši obaveštajac Karlo Dulović i Željko Šajn, novinar "Politike".

04.07.2024

22:24

Evo zbog čega je ubijen Gadafi! Nije istina da je pokušao da uništi dolar! (VIDEO)
Live TV

Evo zbog čega je ubijen Gadafi! Nije istina da je pokušao da uništi dolar! (VIDEO)

Neki kažu da se posledice istorije ne smiruju ni danas. Libija više nije ona zemlja koja je nekada bila. Neki kažu da je danas bolje, a neki da je mnogo gore. Mejlovi HIleri Klinton su procurili i otkrivena je istina zašto je Gadafi skinut sa vlasti, a to je zato što se suprotstavio dolaru. O tome zbog čega je ubijen Gadafi, u emisiji "Info dan" govorili su nekadašnji premijer Srbije Nikola Šainović i Darko Obradović, iz Centra za stratešku analizu.

04.07.2024

18:00

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Brutalna šamarčina! Pomorska armada NATO ne može da pobedi Hute, Crveno more je sramota američke mornarice!
Malo su se preigrali

Brutalna šamarčina! Pomorska armada NATO ne može da pobedi Hute, Crveno more je sramota američke mornarice!

Vojna operacija "Čuvar prosperiteta", koju su bučno pokrenule mornarice Sjedinjenih Država, Velike Britanije i Evropske unije, naletela je na neosvojivu odbranu Huta. Neuspeh NATO kampanje u Jemenu pridružuje se dugačkoj listi neuspešnih zapadnih vojnih kampanja: Korejski rat 1953, Vijetnam 1975, neuspeh američke intervencije u Somaliji 1993 (čuveni Crni jastreb u Mogadišu) i američka okupacija Avganistana 2021.

04.07.2024

23:00

Smrtna presuda! Panika u NATO, Francuska će napustiti Alijansu posle pobede Bardele i Marin Le Pen na izborima!
Zapad na nogama

Smrtna presuda! Panika u NATO, Francuska će napustiti Alijansu posle pobede Bardele i Marin Le Pen na izborima!

NATO strahuje ds bi Francuska mogla da se povuče iz članstva u Alijansi i da bi to mogla da bude jedna od kljulnih odluka krajnje desnice okupljenje oko Žordana Bardele i Marin Le Pen. Nacionalno okupljanje koje predvode upravo Bardel i Lepenova mogli bi da u nedelju preuzmu lormilo "pete republike", a to je alarm ne samo za EU, već i za Vašington"!

04.07.2024

21:56

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija