• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

29.10.2021

15:31

VOLI GA NAROD, AMBASADORE, SMENJUJ VUČIĆA! Kakva logika novinara Nove S! /VIDEO/

Printscreen

Politika

VOLI GA NAROD, AMBASADORE, SMENJUJ VUČIĆA! Kakva logika novinara Nove S! /VIDEO/

Podeli vest

Novinar Nove S Marko Vidojković uzda se u favorita za novog ambasadora Sjedinjenih Američkih Država u Beogradu Kristofera Hila da će smeniti predsednika Srbije Aleksandra Vučića

- Dolazi jedan kompetentan i stručan čovek - Kristofer Hil. U ovakvim društvima gde očIgledno IZ NARODA TEŠKO MOŽE DA DOĐE DO PROMENE ona često dolazi od prijatelja SA STRANE - rekao je Vidojković.

Pogledajte.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Vojo

pre 2 godine

Strucan čovek, stručan za otimanje, ucenjivanje, silovanje naroda. Vodi ga kući i tamo ga liži koliko hoćeš, ne zagađuj nam život pominjanjem njegovog imena. Tebi, od ranije znamo, nije strano da se uvlačiš u prkno mrziteljima Srbije. Na nesreću majke donose i takve na svet.

Rade R

pre 2 godine

Šta reći za ovakvog "genijalaca" a i dupelizca: DEBIL, DEBIL, DEBIL, ...!

Ljubiša

pre 2 godine

Ma kad mu neko vrati pi*ku na fabričo podešavanje, ima da se pita "šta sam uradio"...

pera rogonja

pre 2 godine

Svaka budala je novinar u Srbiji.Kakvog su obrazovanja dripci?Svaka cast ljudima koji imaju obrazovanje i znaju svoj poso.Takvih je jedva oko 30 % a ostalo su konobari,kuvari itd.

Normalac

pre 2 godine

Bravo! Kakav precizan opis radnika SNS blaroida.

Miro

pre 2 godine

I ako može da zameni narod. Šta će im ovakav narod njima ne treba narod nima trebaju NATOVCI. Srpske Ustaše snivaju novog gospodara. Debil, da ne laje na Vučića niko za njega znao nebi.

milankukic

pre 2 godine

a on novinar a ja mislio da je budala pobegla iz laaze pa ga ovi sa S NOVA kriju u svom azilu za životinje

XXX

pre 2 godine

TAJ VIDOJKOVIĆ MNOGO JEDE GOVNA, A NIKO MU NE MOŽE DA ZABRANI. VIDOJKOVIĆU, SAMO TI JEDIU GOVNA I PAZI MOLIM TE DA NE ZGAZIŠ NA KORU OD BANENE!!!

Slobodan Stojanovic

pre 2 godine

Korov ne treba saditi nice sam,(ovaj idiodt umislio da je pametan,a budala na kub.

RRUSS

pre 2 godine

Ko je bre ovaj kurac na biciklu, ko da ga je pas u svinju napravio ?

Laki

pre 2 godine

J..o te prijatelj sa strane u ta smrdljiva usta. Samo se ti nadaj da ce do toga da dodje. A tvoje ce se vrlo brzo zavrsiti kaf se tvog Djiki nadje iza resetaka. Gde ces se obda ti sakruti debilu.

Mesa

pre 2 godine

Dodje vreme da pametan zaćuti,budala progovori,a fukara se obogati.Bogat nije ,drugi ga placa.Posto ne cuti sta bi on mogao biti?

petar

pre 2 godine

OVAJ SREO ZA LAZU,OVAJ KOSTAPLER BOLJE MU JE DA NE IZLAZI IZ GUZE DILASA,SAMO POGLEDAJTE MU FACU I SVE CE VAM BITI JASNO KAKAV JE OVO MAJMUN

Milan

pre 2 godine

Читам и не веријем. Који је ово ДЕБИЛ !

Baća

pre 2 godine

Posle kreativne psovačine, Vidojković je sada izvalio još jednu glupost - da će Hil odrediti ko će vladati Srbijom, a ne srpski narod i građani naše zemlje. Ma, nije nego, Vidojkoviću, koja ti je to podanička i podrepaška izjava. Možeš, baja, samo da psuješ, urlaš ili se uvlačiš "prijateljima", ali taj film nećeš gledati. Vlast u Srbiji će se birati samo na izborima. Znam da ti je muka od toga, ali...

Strki

pre 2 godine

Ne mesam se politiku Informera i koja je poruka nama ali ne razumem da ovoliko prostora dajete totalno nevaznim i bicima koji mrze i sami sebe...pa da ih vi ne spominjete niko nebi , za dan - dva ni cuo za njih ...ko je on ? ....Smatram da ovaj necovek uziva sto mu dajete prostora u Informeru.... Ajde da ga bar samo savetujete da se okupa bar jednom mesecno , ali za sve ostalo ga netreba uopste spominjati...ovo Bice je totalno nebitno !!!! Pozdrav i uspesan rad !!!!

Vla

pre 2 godine

Ko su ovi debili, mislim da su goveda i svinje pametnije od njih, oprostite mi zivotinjke sto ove debile uporedjujem sa Vama

ratko

pre 2 godine

ti ces mu lepo polizati zadnjicu pa cete zajedno u ameriku

Rade

pre 2 godine

Vidojkoviću, Mnogo si glup i jadan,,,, je**m te, tupavog i glupog ! ! ! ! ! ! !

sumadinac

pre 2 godine

TREBA DA SE PRVO OKUPAS I OPERES GLAVU DA IDES KOD DOKTORA DA USTANOVI KOLIKO IMAS MOZGA A KOLIKO DILASOVE SPERME

Penzioner

pre 2 godine

Koja je ovo debelcina i buzdovan ovaj Vidojkovic - DOBITNIK NIN-ove nagrade !!!! Zadrigli debili i balvane, masni dripce...ti si sramota Srbije !!!

miroljub

pre 2 godine

Ako si dovoljno glup imaš mesto na pomenutoj televiziji. kakav rejtig za pomenutu TV. Nije on kriv nego urednik što svakoj budali dozvoli istupanje u njeno ime.

Jadranin

pre 2 godine

Водите овог у Лазу. Њему требају две добре васпитно образовне да се јпишки као беба и биће миран као убица..И он је као новинар. Две овце на папиру ће да изгуби ,а он ће ће да смењује Вучића. Кад и људска беда.

miroslav

pre 2 godine

Kakav gazda novina, takav i novinar, bednici.

Cole5

pre 2 godine

шта се може очекивати од фурунаша... у његовој глави одавно су престале да раде вијуге доиста претвориле су се у сало... па ако овако настави да се увлачи већем фурунашу биће потребан поприлично дебео једек да се од тамо извуче а боме и трактор да припомогне...

Vlado

pre 2 godine

Jel me neko zeza ovde.? Ovog čoveka nazivaju novinarem.

joks

pre 2 godine

ove odvratne i primitivne budale treba da se stidi svaki kulturan i uspesan novinar,tesko toj televiziji i informativnoj kuci gde taj radi.srecom da njegove budalastine niko ne shvaca ozbiljno.

Vaske

pre 2 godine

Po faci se vidi da je tesku psihicki bolesnik.

toti

pre 2 godine

Ovo je dokaz do kakvog nivoa može da padne čovek,kome niko nije pročitao knjigu koju je napisao.Jer da nešto vrede, bile bi čitane,a samim tim bi bio i materijalno obezbedjen.Takve jadnike skuplja Djile,pa im da neku crkavicu da pljuju po poštenim ljudima i Srbiji.Jadna bi bila Srbija sa ovakvim ljudima i njihovim nalogodavcima.

sledeća vest

TV

Opozicija hoće da etiketira narod koji je glasao za nju kao genocidan! Srbija je postala problem od 2012. jer smo počeli da pričamo o svojim žrtvama!
Live TV

Opozicija hoće da etiketira narod koji je glasao za nju kao genocidan! Srbija je postala problem od 2012. jer smo počeli da pričamo o svojim žrtvama!

Radomir Lazović iz Zeleno-levog fronta najavio je da bi deo opozicije mogao da donese alternativnu deklaraciju posvećenu obeležavanju navodnog genocida u Srebrenici. Lazović je osudio održavanje sednice Skupštine Srbije 11. jula jer je, kako kaže, to dan kada se obeležava sećanje na događaje u Srebrenici, a ne trenutak za usvajanje Svesrpske deklaracije. Na ovu šokantnu najavu reagovao je gost "Info jutra" publicista Darko Zlojutro.

05.07.2024

10:31

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

(ANKETA) Ko osvaja EURO?
EURO 2024

(ANKETA) Ko osvaja EURO?

Evropsko prvenstvo u fudbalu ulazi u završnu i najuzbudljiviju fazu, navijači iz osam zemalja strepe i sanjaju da će se baš njihovi ljubimci popeti na krov Evrope, a šta vi mislite, kome će pripasti laskavo priznanje?

05.07.2024

10:44

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija