• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

06.02.2022

21:58

LICEMERNI ĐILAS! Narodu podvaljuje Vladetu Jankovića koji kaže da ne kandiduje sebe nego ceo tim, a evo sta je Đilas lično o tome govorio ranije! (VIDEO)

Printscreen

Politika

LICEMERNI ĐILAS! Narodu podvaljuje Vladetu Jankovića koji kaže da ne kandiduje sebe nego ceo tim, a evo sta je Đilas lično o tome govorio ranije! (VIDEO)

Podeli vest

Licemerni Djilas! Narodu podvaljuje Vladetu Jankovica koji kaze da ne kandiduje sebe nego ceo tim, a evo sta je Djilas licno o tome govorio ranije:

Dragan Đilas se krije iza kandidature Vladete Jankovića, koji pak tvrdi kako nego kandiduje sebe nego ceo tim.

- Slušam kako se tim ljudi kandiduje za gradonačelnika meni je to najsmešnija stvar. Za zanimanje gradonačelnika ima samo jedno radno mesto, nema pet gradonačelnika, jedan je - govorio je svojevremeno Đilas.

Ovim samo potvrđuje da, u istom maniru, "tim" Vladete jankovića čini samo jedan čovek - Dragan Đilas.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Ana

pre 2 godine

Djilas je u svakom smislu kontradiktoran. Sigurna sam da će se obrukati 3.aprila, jer onaj ko misli dobro našoj zemlji, neće glasati za krimilan i lopovluk.

Gojko

pre 2 godine

Pa čudno mu je jer je on došao na to mesto svojevremeno bez konkurencije.

Ratko

pre 2 godine

Ko god da se kandiduju, Đilas će biti glavni i odgovorni i za sve će da se pita ali do toga neće doći jer ga narod ne podržava.

Boža

pre 2 godine

Čovek sa mašinskim mozgom koji najbolje računa procente, vrlo brzo zaboravi šta je lagao kad je mislio samo o procentima..

Aurora Grande

pre 2 godine

To samo pokazuje koliko je Đilas plitkouman i pohlepan, gladan i žedan fotelja, pa pokušava bilo šta ne bi li se ikako doveo do nekog plasmana. Ma džaba mu, svi znamo koliko je jadan i on i ceo njegov mizerni tim sačinjen od penzosa pred maltene umiranje, frustriranih ženetina i kojekakvih džangrizavih kretena koji misle da su pametni. Eto, to nam je slika svih tih takvih. Sramota, nedopustivo je da se uopšte i predstavljaju narodu.

Sanja

pre 2 godine

Zaboravio čovek šta je ranije pričao, nije mu lako , pare su mu u glavi. Kako da kandiduje druge a da novac ide samo u njegov džep...nije mu lako mučeniku.

Duka

pre 2 godine

Jankovic je ocigledno Djilasova marioneta gde bi doticni hteo opet da pokrade posten narod u Srbiji!

marko

pre 2 godine

Đilas će videti svoju vrednos 3 aprila kad se bude obrukao na izborima!

Jela

pre 2 godine

Djilas samo koristi Vladetu, mozda misli da je cenjen, pa tako dobiju neki glas! Dzabe se trude.....

jana

pre 2 godine

Opozicija dok brine o SNS i predsedniku Vucicu koalicija im se raspada!

Jovana

pre 2 godine

Docice ce brzo 3.april pa ce i sef opozicije zacutati!

Izbori 2024

TV

Crnogorska mafija je upumpala milijardu evra u neke srpske medije! Svako ko se suprostavi Zviceru postaje glavna meta klana! (VIDEO)
Live TV

Crnogorska mafija je upumpala milijardu evra u neke srpske medije! Svako ko se suprostavi Zviceru postaje glavna meta klana! (VIDEO)

Vođa kavačkog klana Radoje Zvicer i njegov saradnik Radoje Milović su, prema prepisci iz Skaj aplikacije koju su objavile podgoričke Vijesti, razgovarali 2021. godine o mogućnosti da će SAD sa Bajdenovim dolaskom na vlast ići "na rušenje Vučića svim silama". Vođa kavčana tvrdi da jedino oni mogu svrgnuti Vučića, uz pomoć 40.000 navijača. Ova saznanja, za Informer, komentarisali su Predrag Koluvija, direktor "Jovanjica nova" i profesor Miroslav Bjegović, stručnjak za bezbednost, tokom gostovanja u "Info jutru".

17.06.2024

12:43

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija