• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

12.03.2022

11:53

(FOTO/VIDEO) VUČIĆ NA MITINGU U BUSIJAMA: Ako sačuvamo mir i stabilnost, plate i penzije će rasti iz godine u godinu!

Informer

Politika

(FOTO/VIDEO) VUČIĆ NA MITINGU U BUSIJAMA: Ako sačuvamo mir i stabilnost, plate i penzije će rasti iz godine u godinu!

Podeli vest

Kandidat Srpske napredne stranke za predsednika Srbije Aleksandar Vučić govorio je na predizbornom mitingu u Busijama

Više od 3.500 ljudi slušalo je Vučićevo obraćanje u Busijama. 

- Dragi prijatelji, hvala vam mnogo što ste došli da  čujete šta je to što imamo da vam kažemo,. ponosan sam na to što često dolazimo u Busije. Ljudi, hvala vam na veličanstvenom dočeku, na podršci koju ste uvek pružali našem narodu i državi. Narode, situacija u Evropi i svetu je teško predivdiva, i kada god pomislim da znam šta će da se dogodi sutra, onda shvatim da  ne može ništa da se predvidi. Sve ono što sam mislio juče, već jutros nisam siguran da će se dešavati sutra. Govorim vam ovo pošto sam zabrinut, nisam zabrinut da li ćemo mi imati šta da jedemo, nego sam zabrinut koliko će ekonomski napredak da bude usporen u Evropi i svetu.

Foto: Printscreen TV Vesti

- Borićemo se za stabilnost i mir. Naš narod se mnogo napatio, to znaju Krajišnici najbolje. Drago mi je što sam ovde u Busijama video mnogo dece. Ovde ćemo da uradimo vrtić za decu. Moraćemo da uradimo parkove sa sportskim terenima, zdravstvenu stanicu, drenažu kanala, to su stvari koje možemo i moramo još da uradimo. Siguran sam da ćete vi kao vredni domaćini dodati tu dodatnu vrednost Busijama. Uvek sam srećan kada su Krajišnici kraj mene. Zato sam vam govorio koliko je važno da čuvamo mir i stabilnost.

Foto: Informer

Kandidat Srpske napredne stranke za gradonačelnika Beograda Aleksandar Šapić obratio se prisutnima. 

- Svi od nas očekuju da ćemo da branimo narod, naš interes, i to je tako. Ja sam srećan što sam Vučićev savremenik. Na izborima se očekuje da će da pobede oni koji će da rade i Srbiju grade i da postave temelj za neke buduće generacije. Daću sve od sebe da, ako dobijem vaše poverenje na nivou grada, se bavim prigradskim opštinama. Odredićemo čoveka koji će se baviti samo onim ljudima koji ne žive u centru grada. Hvala vam što ste došli ovde i da svi pokažemo 3. aprila šta mislimo.

Foto: Printcreen TV Vesti

Na mitingu je govorila i Ana Brnabić.

Foto: Informer

- Imamo još 21 dan do izbora. Naš cilj je da 3. aprila napravimo istoriju. istorijsku pobedu. Za mene je to izbor jednostavan, biramo između toga da li biramo da nastavimo da gradimo ili biramo one koji hoće da ruše. Da li želimo da pobeđujemo ili želimo da se vratimo u prošlost. Mislim da će naš narod umeti da odluči. Mi idemo na istorisjku pobedu. Za Busije sam prvi put čula od Aleksandra Vučića. Možemo da pričamo o radu i rezultatima i svemu onome što smo uradili, ali najvažnijie je da se Srbija više ne izvinjava nad zločinima koji su počinjeni nad nama i našim naorodm. Nikada više neće biti ni Oluja ni Bljesaka. Nikada nećemo dati na nas, poštujemo druge, ali nikada Srbija više neće biti zemlja koja se svima izvinjava.

Uživo obraćanje iz Busija pratite na Informer.rs.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Marija

pre 2 godine

Predsednik je to i zaslužio! Bravo ljudi, tako se podržava čovek koji vredi i čovek koji je odgovoran!

Glasinac

pre 2 godine

Građani žele da vide i pozdrave svog predsednika.

Veljko M

pre 2 godine

Ovo je najbolji dokaz koliko građani poštuju predsednika Vučića.

Nešo N

pre 2 godine

Cela Batajnica se sjatila da pozdravi svog predsednika.

MAJA

pre 2 godine

Svaki deo Srbije se ravnomerno razvija.Toliko se radi i gradi u Srbiji,samo kad pogledamo sve te fantasticne puteve,bolnice,fabrike,to su dela ostvarena sa velikom verom i ljubavlju.

MAJA

pre 2 godine

Mir i stabilnost kako su vazni za Srbiju i region tako su vazni i za balkan zato cemo se uvek za to zalagati

MAJA

pre 2 godine

Mir i stabilnost kako su vazni za Srbiju i region tako su vazni i za balkan zato cemo se uvek za to zalagati

Culi

pre 2 godine

Ovako govori covek koji voli svoju zemlju...svoj narod i koji se za njih bori...

Anavi

pre 2 godine

Biramo bolju buducnost!Narod je pokazao da je uz predsednika Vucica!

Mili

pre 2 godine

Бусије, Земун и цео Срем је за Вучића! Ови људи знају колико је урађено и ко мисли на народ и државу!

Iva

pre 2 godine

Narod voli predsednika jer je za njih uradio vise od svih predhodnika.

lagun

pre 2 godine

Победа Вучића је извесна, у првом кругу! Где год дође, народ га дочекује! Нико нема оволико поверење грађана!

sledeća vest

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Tramp pokreće totalni rat protiv ovih?! Kada pobedi, spremio je žestoku osvetu: Evo šta su mu uradili u samom finišu kampanje!
REPUBLIKANCI BESNI

Tramp pokreće totalni rat protiv ovih?! Kada pobedi, spremio je žestoku osvetu: Evo šta su mu uradili u samom finišu kampanje!

Ako Donald Tramp postane novi predsednik Sjedinjenih Američkih Država, on će pokrenuti „totalni rat“ protiv britanskog premijera Kira Starmera zbog navodnog mešanja Laburističke partije u američke izbore u korist potpredsednice Kamale Haris, prenosi Dejli mejl pozivajući se na neimenovane izvore iz Konzervativne partije.

28.10.2024

07:10

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija